Siden sist

Ja, for dere lurer vel på det? 🙂 Hva jeg har drevet med i perioden jeg ikke har blogget? Vel, sannheten er ikke så mye. Men jeg har tatt vare på meg selv og gitt meg selv næring og ro. Og nå er verden og livet bare strålende.

Å få lillemann, vårt lille ekstranummer, har bare vært en kjærlighetshistorie fra første sekund da han kom ut. Men , som dere vet hvis dere blar noen innlegg lenger ned, å få tilbake energi og å bli helt meg selv igjen har tatt tid. Men nå – nå er jeg her.

Så hva har jeg gjort? Jo, jeg har fokusert på de tingene som er viktige for meg, og gjort de nå jeg har vært alene hjemme med minsten. Så når mann og barn har vært på jobb og skole og minsten har sovet, har jeg skrevet. En liten økt hver dag, ting jeg trengte å sette ord på. Kanskje dukker det opp noen tekster her etterhvert?

Jeg har gått tur i skogen. Mer og mer etterhvert, de to siste ukene har jeg gått rundt fem kilometer om morgenen etter å ha fulgt minstejenta på skolen. Det har vært helt fantastisk, det har gjort så godt.

Jeg har trent. Fokuset har vært å trene skuldre (lillemann er tung), rygg, kjernen og å løpe litt igjen.

Jeg har lest. Romaner og bøker som «snakker» til sjelen min. Jeg har drukket vin, med mannen min og med venninner.

Jeg har kjent på all denne kjærligheten so, raser rundt inni her, og den takknemligheten jeg føler.

Jeg har kjent på livet her og nå. Jeg har vært i øyeblikkene her og nå. Og nå, nå er jeg helt meg igjen.

 

(OG jeg har vært på  instagram. Instagram er gøy :)) Ha en strålende dag!

♥C

 

20140530-135041-49841138.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

3 svar til Siden sist

  1. Koselig med livstegn igjen!

  2. Anita sier:

    Høres ut som det du har gjort har vært veldig fornuftig og bra for deg. Skogsturer gjør underverker for kropp og sjel, er blitt helt avhengig av daglige skogsturer! Gleder meg til å følge bloggen din fremover 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s