Intervju – med meg selv!

Kleint? Neida! Ettersom jeg er så heldig at det stadig har vært noen nye lesere innom her, tenkte jeg at jeg kunne intervjue meg selv, jeg. En fiktiv spørsmålsrunde, om du vil. Den eneste gangen jeg hadde spørsmålsrunde tror jeg jeg fikk ett spørsmål. Ikke noe å slå i bordet med, altså.

Bakgrunnen for intervjuet er 20 facts som har versert på instagram. Jeg har også svart, og hvis jeg visste hvordan jeg tok skjermbilder, kunne jeg vist dere det. Uansett, 20 fakta er veldig lite, jeg har mer på hjertet! Her kommer intervjuet, med litt likt og ulikt.

Hvem er ditt freecard? 

Hohoi! Det har variert litt gjennom årene. Det har vært både en kjekk norsk sanger, Robbie Williams (førstnevnte utgikk etter at vi tok en kaffe, og han sang og spilte gitar for meg i telefonen…Før Einar og jeg ble kjærester, men vi var jo venner, så han fikk da høre om det). Nå er det Bob Harper. Ja, jeg vet at han akkurat har fortalt hele verden at han er homofil, men det gjør ingenting. Dessuten minner han meg om Einar i kroppen, så jeg klarer meg, jeg. bobharper

(Dette bildet yter ikke rettferdighet til min manns sixpack, men det var det eneste jeg fant :))

Oi, det må jeg si. Veltrente karer, altså. Hvilken muskelgruppe er du svak for? 

En veltrent biceps. Don’t get me started… Den trenger ikke være stor og svulmende, men stram og sterk. Det er nesten til å dåne av.

Hvilken matvare kan du ikke leve uten?

Smør. Det er kanskje noe galt med meg, men det er det beste jeg vet. Bedre enn sjokolade. Etter smør og mørk sjokolade, kommer grønne grønnsaker. Med smør og Maldonsalt på 😉

Hva sliter du med å holde deg unna, selv om du vet du burde? 

Pepsi max. Beklager 😦 Det er et av og på – forhold, det der.

Hvilken idrett drev du med som tenåring?

Håndball. Men jeg sluttet i ungdomsskoletida, som så mange dessverre gjør. Da jeg begynte igjen senere, var alle blitt så langt mye bedre, og jeg sluttet raskt. Nå, som tenåringsmamma og som ungdomsskolelærer, engasjerer det meg at så mange slutter med idretten sin i nettopp denne perioden.

Hva er du mest fornøyd med på kroppen din?

Rett og slett det at kroppen har båret fram TRE barn! Jeg synes det er helt vanvittig, jeg. Alle er født uten smertestillende, og det er kanskje det jeg liker best med kroppen. At den er så sterk. Derfor liker jeg så godt styrketrening også. Jeg liker å kjenne at kroppen er sterk, det gjør noe med det mentale.

Hvilke gode egenskaper har du? 

Tja… Jeg er raus. Jeg stiller opp. Jeg elsker. Jeg føler ansvar for de rundt meg og trår til når det trengs. Jeg vet godt når jeg har skapt eller gjort noe bra, og føler meg trygg på det. Jeg er kreativ og impulsiv. Jeg elsker å stå opp og morningen, og kjenner hver dag alt jeg har å være takknemlig for.

Hvilke dårlige egenskaper har du? 

Den listen er dessverre lengre enn et vondt år. Jeg får korte det ned litt. Jeg blir veldig sint når jeg blir sint. Jeg utsetter ting i det uendelige. Jeg kan godt slenge litt med leppa til andre, men tar det ikke alltid med godt humør når jeg får igjen… Jeg vet godt at jeg har verdens fineste, snilleste og mest omtenksomme mann, men jeg er ikke alltid så flink til å gi uttrykk for det i hverdagen. Noe som er en vanskelig egenskap for meg, er at jeg kan være litt skjør. Når det blir for mye, går jeg i kjelleren og bruker tid på å komme opp igjen.

Hva liker ikke mannen din at du gjør?

Jeg  har akevittforbud, for å si det sånn. Eller, litt er lov. Men vi har vel hatt et par episoder hvor mor har fått i seg langt mer enn litt akevitt, og blir lettere ukoselig å ha med å gjøre. Jaja, vi har alle vårt.

Hvilket menneskesyn har du? 

Jeg vet ikke om det er et godt svar, men jeg tenker at vi møter mennesker av en grunn. Vi lærer noe i møte med hverandre, hvis vi vil. Enten fordi du i deg selv har noe å tilføre meg, eller fordi mine reaksjoner på deg har noe å lære meg. Derfor prøver jeg å møte alle med respekt og med åpenhet.

Hender det du gjør noe rampete? 

Nei. Herregud, jeg er så kjedelig! Jeg er veldig klar for å ta et glass vin for mye og danse på bordene, men jeg har altfor lett for å tenke på dagen etterpå. Det mest rampete jeg gjør er å festrøyke, men tenåringen har gitt klar beskjed om at det ikke er greit, så da utgår det. Så da er vel svaret at det mest rampete jeg gjør, er å spise kakestykke i bursdag. Jeeeez….

Hva er du redd for? 

Jeg er veldig redd for å miste. Jeg er livredd for at noe skal skje med barna eller mannen min. Jeg må skyve slike tanker bort, for ikke å begrense deres frihet. Da tredjemann ble født i august, fikk jeg en veldig kraftig reaksjon på akkurat det. Jeg er redd for at det skal skje noe med noen jeg er glad i, og kan bli på gråten bare ved tanken.

Du nevnte takknemlighet. Hva er du takknemlig for, sånn utover det vanlige? 

Jeg er svært takknemlig for at vi er friske, og at vi har tre friske barn. Vi er så voksne nå, at vi vet det ikke er noen selvfølge. Mange rundt oss står i og har stått i vanskelige ting, vi har vært skånet. Jeg føler nok derfor at vi skal hjelpe til og stille opp der vi kan.

Nok alvor. Hva er det beste du vet? 

At hele gjengen (familien) gjør noe sammen, ofte kan det bare være å se en film sammen i sofaen. At noen dukker opp uanmeldt på en kopp kaffe eller et glass vin. Å gå tur i skogen, gjerne alene slik at tankene bare kan vandre fritt. Å avslutte dagen i armkroken til min kjære.

Herregud, du er så politisk korrekt, helt til det kjedsommelige. Hva provoserer deg? 

Mye, egentlig. Jeg fyrer meg lett opp, men roer meg raskt. Men det som har irritert meg det siste året, er bloggerne som er blitt reklameplakater med seg selv som modellen. Det i seg selv er ikke så ille, men når du legger til løshår, løsvipper, fyll her og der, botox før man når 30, fake meg ditt og fake meg datt og fake-bake (brunfarge) i tillegg, blir det helt hårreisende synes jeg. Dette er altså forbilder på nett, dere. Men jeg er så redd for å tråkke noen på tærne, så jeg tør ikke si det høyt.

Hoho, godt å få fram noen meninger. Med dette avslutter vi intervjuet, takk skal du ha. 

Herregud, kunne du ikke ha funnet på en bedre avslutning på intervjuet?

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

4 svar til Intervju – med meg selv!

  1. Birgitte sier:

    Herlig, Cecilie! Liker så godt å høre om deg og ditt og hva tenker og mener. Når man tør å være tydelig om hvem man er, blir man mer interessant for andre. Der har jeg en vei å gå. Stor klem!

  2. under opplæring sier:

    En kopp kaffi med hjemmelaget bountykarameller og nytt blogginlegg fra deg….!En finfin start på dagen er det!! ;-);-)

  3. elin sier:

    hehe, LOVE IT! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s