K.R.Y.D.D.E.R – spice up your life!

Jeg har helt dilla på krydderne fra Simply Organic. Dette er økologisk (organic) krydder. Rikt på smak, delikate glasskrukker og jeg har storhandlet ved flere anledninger. En flaske koster fra 4-5,5 dollar (ca), og jeg synes det er rimelig for den gode kvaliteten.

Det er særlig et krydder jeg har helt dilla på, og har hatt lenge nå. Dette:

grindtoasaltDette krydderet finner du her. Det heter Grind to a salt (hva betyr egentlig det??), og inneholder  Sea salt, organic mustard, organic celery seed, organic garlic, organic onion, organic chili peppers, organic black pepper (sorry, for lat til å oversette :)). Det passer til alt!

Den eneste utfordringen er nå at min kjære synes det er for fullt i krydderhylla… Men jeg koser meg med å prøve de forskellige krydderne, lukte på de og se på flaskene 🙂

PS: jeg har handlet dette på iherb, og linkene leder dit.

PS2: Ser dere reklamen fra Godfisk? The human sushi. Hahaha, snodig reklame. Men jeg må innrømme at jeg har storkost meg med sushi til lunsj i dag 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

14 svar til K.R.Y.D.D.E.R – spice up your life!

 1. Agathe sier:

  Grind to salt = kvern til salt. Er det en blanding som også inneholder salt, kanskje? Og kvern på krukka? 🙂

 2. evaisabel sier:

  Så enig med deg. Her er hele krydderskuffen snart byttet ut. Iherb har så mye godt krydder. Synes det lukter bedre og smaker mer.

 3. LovelyLiller sier:

  de er kjempebra de krydderne 🙂

 4. Agathe sier:

  Prøv kvernet chipotle! Dette er deilig chilli med en fin røyksmak. Godt på det meste av kjøttretter og gryter. 🙂

 5. Anita sier:

  Herlig at du er tilbake igjen på bloggen
  Klem fra Ålesund

 6. Camilla sier:

  Det er sikkert et ordspill på uttrykket «grind to a halt» 🙂

 7. Birgitte sier:

  Takk for tips! Jeg har forøvrig en dum iherb-erfaring bak meg: fikk 20 dollar rabatt av dem. Handlet slik at prisen inkludert rabatten skulle bli under 200 kroner, men dette har ikke blitt spesifisert inn til tollvesenet, slik at jeg endte opp med alskens toll, moms og gebyrer på over 200 kr, dvs dobbelt så mye som jeg hadde handlet for. Grr. Teller på knappene om jeg skal orke å klage, for deler av beløpet med innklages til tollvesenet, resten til DHL. Og kanskje er det iherb jeg egentlig bør klage til, som har spesifisert dette så dårlig. Noen råd/erfaringer?

 8. Anja Holt sier:

  Åååå, jeg har så masse deilig krydder som jeg har fått av mamma. Hun bruker salt og pepper, og kanskje litt «all round» til fest? Men maten hennes er kjempegod den altså, jeg er bare så storforlangende jeg vettu……

 9. Malene sier:

  Den heter «grind to a salt blend», altså kvern til en saltblanding 🙂

 10. Linn sier:

  Veldig kjekt at du bloggar igjen, har savna det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s