Skogsro

Jeg er fortsatt ikke bra etter hjernerystelsen. Jeg prøvde meg to dager på jobb denne uken, men det gikk rett og slett ikke bra, og jeg er nå sykemeldt på ny.

Det er viktig for meg å få luft og ro i denne perioden, og det finner jeg i skogen. Jeg orker ikke gå fort eller langt, men stort sett går jeg to små turer i skogen hver dag. Den roen og stillheten, samt det vakre i høsten gir meg så uendelig mye – særlig akkurat nå! Jeg har noen MMS-bilder å by dere på:

20121109-081436.jpg

20121109-081447.jpg

20121109-081456.jpg

20121109-081510.jpg

20121109-081522.jpg

20121109-081555.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Skogsro

  1. Ida sier:

    Så leit! Håper du blir bedre snart, ta vare på deg selv du også. Klem (og vi vet vel begge to at det ikke er så lurt å være på PCen for ofte, men det blir jo sååå kjedelig ellers, hehe)

  2. Birgitte sier:

    Hjernerystelse er kjipe greier. Ta tiden til hjelp. Skaff lydbøker. Kos deg videre i skogen. Vi flyttet til skogkanten for snart 1,5 år siden, og det har virkelig beriket ukene mine. Er ute og koseløper på myke stier el går turer så ofte jeg kan.

    • Jeg har alltid storkost meg i skogen – men ikke vært så flink til å benytte meg av den. Det siste halvåret har jeg konsekvent løpt i skogen (selv om det har vært i rykk og napp), og føler så glede over å kunne løpe i skogen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s