Sykemeldt ut uka – følg meg på facebook og instagram

Jeg bare nevner det 🙂 Presset i skallen gir seg ikke, og jeg er sykemeldt ut uka. Å henge på pcen er ikke noe særlig (selv om det er masse jeg har såååå lyst til å blogge om!). Men å snike seg inn på facebook eller instagram via iphone klarer jeg ikke å holde meg unna. Så disse dagene hvor det er stille her, legger jeg ut litt linker på facebook og bilder på instagram. Følg meg gjerne!

På instagram heter jeg ceciliebratli

Bloggens facebookside finner du her – eller trykk liker i boksen til høyre 🙂

Ses vi?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s