Det aller mest delte innlegget jeg har skrevet handler ikke om mat, sukkerfritt, trening, vekt eller lignende. Det handler derimot om sorg. Om en liten prins som kom til verden i påsken og så forlot den igjen. Min lille nevø som måtte leve i magen for å hjelpe fram sin tvillingbror. Min tekst het til minne om en liten prins.

Min skjønne, sterke svigerinne har brukt tid på å skrive ned historien om lille Jonathan. Vakkert, nydelig, tøft og hjerteskjærende, ikke minst for en tantes hjerte. Hvis noen av dere har lyst til å lese historien om Jonathan, så finner dere det her. Til minne om Jonathan, vår mellomste sønn.

Jeg ber samtidig om at dere som leser sender litt varme og kjærlige tanker til alle de som bærer Jonathan i sitt hjerte.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

16 svar til

 1. Tina sier:

  Denne teksten skal leses… Men med tårer i øynene før jeg har begynt, venter jeg til en litt roligere stund.
  Men sender masse varme tanker og klemmer til alle de som savner og elsker lille Jonathan.
  «små føtter lager stor fotavtrykk»

  Stor klem ❤

  • Stor klem til deg, Tina. Skjønner at du måtte vente litt ❤

   • Tina sier:

    Leste i går kveld, og må innrømme at bokstavene var til tider veldig vanskelig å lese….
    Din svigerinne har gjor lurt i å skrive, angrer bittert på at jeg ikke gjorde det.
    Sender dere masse tanker, og føler med dere alle i denne vanskelige tiden etterpå. ❤

   • Det er aldri for sent, søta;) Kanskje det faktisk hadde vært en god ide at du gjorde det-på din måte, selv om tid har passert?

 2. Anita sier:

  Det var med tårene rennende jeg leste det du og din svigerinne hadde skrevet.Spesielt det din svigerinne skrev.Så nydelig skrevet om noe så ufattelig trist.Tusen takk for at dere ville dele historien om Jonathan.Mange varme tanker og klemmer til dere som alle bærer minnet om Jonathan i deres hjerter

 3. HanneM sier:

  Jeg leste teksten akkurat nå. Det var en nydelig og gripende tekst, sitter fortsatt med tårer i øynene.

 4. Mona Elisabeth sier:

 5. Lise sier:

  For en gripende tekst! Tårene triller.. Sender mange varme tanker ❤

 6. Linda Jeanette Jaht sier:

  Dette var mer enn en rørende historie, har lest innlegget ditt før med tårer i øynene, men å lese din svigerinnes tekst var hjerteskjærende, rørende og gripende, måtte lese det i økter. Håper alt er bra med familien nå, selv med ett englebarn…

 7. Lissi sier:

  Jeg leste innlegget om Jonathan igår kveld, men klarte ikke å kommentere da. Til det var jeg for trist og hadde grått for mye og hadde egentlig ingenting å si… Tom for ord rett og slett!

  Det er en sterk og gripende historie som deles.Ufattelig trist. Sender dere masse varme tanker ❤

 8. Takk, skjønne dere. Det er en gripende historie, og da jeg leste det søndag kveld kjente jeg hvordan sorgen over denne lille prinsen og hva mine har vært igjennom kom i bølger tilbake. Og det slo meg hvordan sorg er som bølger. Den skyller fram og tilbake. Noen ganger ligger det helt stille, noen ganger er det små krusninger og andre ganger kommer det som høye bølger med hvitt på toppen. Varme tanker til alle dere som leste min svigerinnes tekst ❤

 9. Skorpion sier:

  Det er en historie som sitter i lenge. Og den får meg til å tenke på min mormor, hun fikk også tvillinger og mistet den ene. Etter jeg fikk barn snakket hun mye om dette med meg. Det var ikke noe som skulle snakkes om den gang så hun syns det var godt å få snakke med meg om det. Etter at hun døde fant jeg et dikt i lommeboken hennes, det er klippet ut av et blad, og det er gammelt og slitt i kantene. Og det skal få ligge i hennes lommebok. Det er fra en ukjent mamma.

  Ser du stjernene, liten, fra der hvor du er?
  Ser du månen som speiles i vannet?
  Ser du vi gråter?
  Vi har deg så kjær.
  Vet du hvor dypt du er savnet?

  Fryser du, liten – eller har du det godt?
  Sprer du tannløse smil over verden?
  Er du redd, er du ensom, kanskje savner du oss?
  Har du kjærlighet med deg på ferden?

  Kjempet du, liten, før du reiste fra oss?
  Fikk du med deg alt du trengte?
  Fikk du omsorg og lykke og kjærlighet nok?
  Merker du hvordan vi lengter?

  Kan du høre meg, liten?
  Når tankene frem?
  Kan du gi meg det svaret jeg trenger?
  Er du omsvøpt i glede og varme og fred
  i hvile på dunmyke senger?

  Elskede unge, får vi treffes igjen?
  Det er blitt så stille her hjemme.
  Takk for den tiden vi hadde deg her,
  for alt det vi aldri skal glemme.
  Din mamma

  • Tusen, tusen takk! Jeg ble så på gråten av dette. Både diktet, men også forståelsen av hvordan dette setter spor i et mamma-hjerte, som for din mormor. Takk for at du delte dette ❤

 10. Marthe sier:

  Sitter her og tårene renner… Utrolig vakkert skrevet. Noen dager etter påske fikk vi en liten jente, så det blir ekstra sterkt når en har en liten en som er akkurat like gammel. Masse varme tanker til dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s