Kettlebells video

Jeg fortsetter å svinge kubjellene! I forigårs trente jeg en halvtime med kulene foran Hellstrøm rydder opp hjemme. I dag ble det en økt foran Slankekrigen. Jeg har ikke trent foran tv før, men det er jammen ok 🙂

I dag fulgte jeg dette programmet, men jeg tok 10 repetisjoner og 3 runder av hele, i stedet for det angitte sekundene. Men dæven, jeg ble pumpa! Jeg har ikke prøvd noen av de øvelsene før, men de hadde iallfall svette-effekt, og jeg mistenker at jeg blir støl i morgen 🙂

Kettelbells fås kjøpt mange steder på nett. Jeg bestilte mine fra x-life i sommer, og var veldig fornøyd med service og rask levering. Bare et tips, ikke reklame 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

3 svar til Kettlebells video

  1. trine sier:

    Hvor tunge «kubjeller» kjøpte du? Jeg har lyst til å prøve!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s