Gårsdagens bragder

Hmmm, hvor skal jeg starte?

Håndballkampen gikk bra. Jentene tapte men spilte bra. Jeg fikk tilsnakk av mannen min OG broren min. Tåler de ikke engasjerte kvinnfolk?

Jeg er dødsens forelsket, men det er ikke i Einar. Det er i kua Joplin. Etter å ha tittet på kua flere ganger i høst, klappet på henne, tenkt på henne (HVER dag), fikk hun bli med hjem i går. Slik ser hun ut:

20121014-085024.jpg

Norsk design, jeg digger og elsker MOO! Og dere, følg meg på instagram, der heter jeg ceciliebratli. Jeg har en kamp om å få flere følgere enn dattera mi, just saying 😉

Og dere, jeg jogget igjen i går. Det var jo fint og PÅ TIDE! Det ble ikke så langt, 2,8 km. Da hadde jeg så sinnsyk maveknip. Sist jeg opplevde det, løp jeg 1,5 MIL… Jaja, men løper vil jeg være. Det rare er, når man løper og har blogg, at man gleder seg til å fortelle hvor «flink» man har vært. Lover å fortelle neste gang jeg har vært flink også!

Ha en herlig søndag! Vi er snart på vei til barnedåp ❤

20121014-085631.jpg
Rett etter løpetur-kunne sett mer sliten ut, gitt…

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Småplukk. Bokmerk permalenken.

8 svar til Gårsdagens bragder

 1. Lissi sier:

  Håndball er gøy! Jenta vår spilte og kamp igår.. Moro nå som de spiller serie-spill 🙂 Laget til jenta vår har vunnet alle sine kamper hittil og topper dermed tabellen.. Hos oss er jeg heldigvis ikke alene om å være engasjert, mannen er minst like engasjerene -om ikke mer -og egentlig flere av de andre foreldrene og… Skal laget til frøkna di spille i peter wesselcup i april? Frøkna vår sitt lag skal,
  hadde vært moro å treffe på deg da 🙂

  • Engasjert er bra, men ikke når man nesten kjefter på unge dommere på 16 år… Godt Einar passer på meg 😉 Du, jeg vet ikke. Jeg tror ikke det, ikke foreløpig, iallfall. Det hadde vært veldig, veldig hyggelig å treffe deg, nemlig!

 2. Birgitte sier:

  Hurra for løpetur og engasjerte håndball-mammaer!

 3. Keros sier:

  Hei Cecilie! Jeg ser at du bruker wordpress som bloggplattform, det gjør jeg også. Men jeg ser også at du kan linke til iHerb uten problemer. Hvordan har du fått dette til? Jeg får ikke lov til det, og det virker som de fleste andre som bruker wordpress heller ikke får det. Så irriterende, når man vil vise frem og anbefale produkter! Hva er hemmeligheten?

  • Vet du, jeg aner ikke! Når jeg leser dette, husker jeg jo at det var en periode jeg ikke fikk linket til iherb. Men det er lenge siden, og jeg har jo null hukommelse. Jeg tror jeg sendte en mail til WP om det, etter å ha fått tips om hva jeg skulle skrive. Men hva jeg skrev er jo helt ute av skollen. Ikke mye til hjelp, dessverre 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s