Flere iherb-favoritter

Bildene er linket til produktsiden.

Herreguuud, hvordan kunne jeg glemme denne:

Chocolove, 77% kakaoinnhold. Den er SÅ GOD! Egentlig altfor god, så jeg burde ikke ha noen i skuffen i det hele tatt. Men det hender det så absolutt at jeg har. En plate à 90 gram koster 2,54 dollar. Den er den beste sjokoladen jeg vet om. Faktisk!

Spry tannkrem med fluor. Jeg har en avtale med tannlegen min – et halvt år med tannkrem uten fluor, et halvt år med tannkrem med fluor. Dette pga i overkant mye tannsten, og hun mistenker min fluorfrie tannkrem. Vi får se. Denne er iallfall veldig frisk og god, anbefales. Den koster 3,96 dollar.

Jeg savner aldri pasta. Derimot hender det jeg savner nudler. Disse har jeg noen av i skuffen og bruker av og til:

Dette er Miracle noodle, eller shirataki pasta. De inneholder under 1 gram karbohydrater per 85 gram (1 serving size), de inneholder ikke gluten, og de er lavkalori for de som er opptatt av de. De lukter litt sjø, men skyldes først. Deretter kokes de 1 minutt. De er smakløse, men opptar smak av annen mat. Litt uvant konsistens, men et veldig godt alternativ til nudler. En pakke koster litt under 3 dollar.

Dette peanøttmelet bruker jeg i peanøttkulene vi har tryllet frem noen ganger i det siste… 450 gram koster 5,79 dollar. Sofia mener at vi kan lage peanøttsmør av det. Noen som har prøvd?

Denne lille karen inneholder alkohol – organic alcohol. Men den hjelper på kviser. Det er en liten roll-on stick, og den kan rulles på så ofte en vil. Jeg synes faktisk at den funker! Sticken koster i underkant av 9 dollar.

Denne er nyervervet, men jeg anbefaler den gjerne! Dette er en massasjeolje, med mild men nydelig duft. Litt dårlig patent på åpningen gjør at det lett blir bittelitt gris, men den er virkelig god. En liten flaske (118 ml) koster rundt 11 dollar, men den er drøy. Det er bare 5 igjen i skrivende stund!

Og selvfølgelig, en ny te. Dette er en te for barn, Sleepytime kids fra Celestial seasonings. Veldig god på smak, og kanskje noen barn kan synes at de blir trøtte av den? Litt over 3 dollar for en eske med 20 teposer.

Jeg vet at jeg har glemt noe, men husker ikke hva 🙂 Det får dukke opp mer snart. Her en dag skulle jeg forresten overraske min kjære nabo, og bestilte en iherbpakke i hennes navn, sendt hjem til henne. Jeg trodde jo at hun kom til å ta en titt i esken og forstå at det var en gave fra meg til henne. Men hun, som samme dag mottok sin første iherb-pakke selv, tok en titt og trodde at iherb hadde gjort en feil og at pakken var min, og kom for å levere den til meg. Hehe, det går ikke alltid som man hadde tenkt!

Hvis du ikke har bestilt fra iherb før, får du 5 (for kjøp inntil 40 dollar) eller 10 dollar rabatt (for kjøp over 40 dollar) hvis du bruker min kode, CEC253. Frakt er ikke medregnet i dette!

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb, Småplukk. Bokmerk permalenken.

9 svar til Flere iherb-favoritter

 1. LovelyLiller sier:

  bruker peanøttmelet og nudlene. Har smakt sjokoladen også,men ikke akkurat den smaken ;D

 2. Elisabeth sier:

  Hei på deg, jeg er her fortsatt og leser hver dag selv om jeg ikke har kommentert noe på evig lenge:) Alltid hyggelig å titte innom her hos deg.
  Lurer på de D-vitaminene du skrev om for litt siden. Hvordan får du kjøpt dem fra iherb? De to siste gangene jeg har forsøkt å kjøpe D-vit. 200 IU har de blitt stoppet i tollen. Både når jeg bestilte det sammen med noe annet og deretter når jeg bestilte det uten andre varer. Fikk også et brev om at det var å betrakte som legemiddel og jeg måtte ha godkjenning for hvorfor jeg ville importere dette. Så,- hvordan får du det til?
  Ønsker deg en strålende dag:)

  • Gud, Elisabeth! Jeg har tenkt MYE på deg ! Nesten så jeg sendte mld til din datter på Facebook! Hvordan har du det??

   Du, det er jo bare slik at de er kommet gjennom tollen. Men jeg skjønner jo at jeg har vært heldig. Jeg har bestilt 2000 IU, men vi må kanskje finne noen norske nettbutikker å handle fra?

   God klem, koselig å høre fra deg igjen!

 3. Elisabeth sier:

  Det skulle være D-vit 2000 IU pr. kapsel.

 4. sissel sier:

  Heia ! Jeg fikk også stoppet mine D-vit i dag. Hadd krysset fingrene lenge nå………men nei ! Regner med at det er bare vitaminene, og ikke resten av varene også ?

  • Æsj! Tror jammen de har blitt strengere 😦 Hele pakka blir nok sendt tilbake. Når iherb har mottatt den, tilbakeføres pengene, muligens på iherbkonto. Send de en mail hvis du ønsker at pengene skal føres til din konto!

 5. sissel sier:

  Uff 😦 Er det slik de gjør det……da må jeg inn å bestille på nytt igjen da, men tusen takk for informasjon 🙂

 6. Nina sier:

  Hvis noen er interessert, her er en kupongkode som gir deg 5$ av første bestilling på iherb «QOF742» 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s