God morgen:)

Æsj, plutselig gikk det en haug med dager uten at jeg fikk tittet innom her. Hverdagen blir noen ganger litt fullpakket, og så vips er dagen forbi. Dere skrev så mange koselige og artige kommentarer tidligere i uka, som jeg gjerne skulle ha svart på, men så rakk jeg liksom ikke det heller. Æsj!

I dag starter håndballsesongen igjen. Ikke trening, men kamp – og Sofia og jeg gleder oss! Det gjør sikkert resten av gjengen her og, men vi mest. Jeg er jo egentlig en sånn idiotisk forelder som kjefter og smeller fra sidelinja, men Einar sitter sammen med meg og passer på at jeg oppfører meg mer innafor. Engasjert, men ikke kjeftete og ufin. Men gleder meg til kamp, det gjør jeg!

Før kamp, skal vi jentene til byen. Jeg skal faktisk kjøpe meg litt heklegarn! Jeg har ikke hatt noe som helst håndarbeid siden jeg startet med blogg og bok for to år siden, og nå har jeg lyst til å lage noen kurver, Jeg har også sett en veeeeldig fin strikket puff på Pickles, men kurver først. Er det noen av dere som strikker eller hekler i høst?

Jeg har ikke fått trent noe mer hittil denne uka, med unntak av en lang og vidunderlig kveldstur med bestisen her en kveld. Jeg pønsker på å begynne å jogge igjen, men kjenner at jeg har litt sånn motgangfølelse rundt det. Jeg skulle ut å jogge i sola rett etter jobb her en dag, men så skulle vi rydde hagen i stedet (og så ble jeg så hinsides gretten kjerring at jeg ikke kunne blogge). Hoho, å være gift med meg er ikke alltid en fest! Når hagen skal tas, da går jeg i lås som en pubertal tenåring på ekstra hormoner. True story!

Jeg må visst avslutte innlegget nå, jeg kjenner at ærligheten bobler i overkant mye i fingrene. Må begrense skadene 🙂

Ha en helt nydelig dag, kjære dere. Dette gjorde meg lykkelig langt inni hjerterota i går:

Mira og fetteren Lukas ♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat, Småplukk. Bokmerk permalenken.

2 svar til God morgen:)

  1. lipslife sier:

    Hihihii, det er sann eg blir også det, hver fredag når det er tid for husvask… huff og huff. God helg! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s