Tjoho!

Ja, jeg gjorde det! Og det skal jeg love dere, at hadde det ikke vært for at jeg hadde skrevet det innlegget i dag morges og fått med meg så mange gode ord, så hadde jeg aldri, aldri trent i dag. Da hadde jeg gjemt meg langt under dyna i stedet, for jeg er rett og slett stuptrøtt. Nei, rettelse; jeg var rett og slett stuptrøtt.

Det ble en kettlebellsøkt i kjellerstua. En halvtimes schving og schvung, push & pull. Jeg er jo blitt ganske svak (mindre sterk, iallfall), og trente bare med 8 kilos kula. Hele kroppen ble trent, og jeg er ganske gele i beina. Jeg er også stygt redd for at skuldrene blir støle til i morgen. Det er så vondt!

Uansett, hvorvidt det var lett eller tungt, nok eller for lite: jeg har trent i dag. Takk for oppbakking ♥

20121008-204638.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

4 svar til Tjoho!

  1. Line sier:

    Du er såååå flink 🙂 Jeg har også trent kettlebells i dag, fantastisk bra trening ❤

  2. Lissi sier:

    Flinke du 🙂 Jeg synes det er veldig facinerende at du får til å trene hjemme.. Jeg MÅ på senteret for å trene jeg -men i noen tilfeller hadde det jo vært enkelt å gjort unna litt trening hjemme.. Jeg begynte jo så fint i sommer og løpe med styrke hjemme, men desverre sklei det ut for meg… Får se om vi kommer ignag litt igjen ¨med det og 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s