Iherbshopping

Dere har ønsket dere et innlegg om hva jeg kjøper på iherb. Det er ganske mye, gitt. Dere har vært helt fantastiske til å bruke koden min, faktisk er det den syvende mest brukte koden fra Norge. Helt utrolig! Det gjør at jeg har kunnet bestille mye derfra, og kun betalt frakt. Det har også gjort at tilsammen 24 av dere har fått pakker av meg fra iherb. Det er min måte å gi tilbake til dere for at dere bruker min kode ♥

Dette er noen av mine tilbakevendende favoritter (klikk på bildet for å gå rett til produktsiden på iherb):

Te- og drikke:

To fantastiske teer fra Celestial seasoning. De koster kun 3.23 dollar per stykk, og er fine å fylle opp handlekurven med.

Mine tre nåværende Pukkafavoritter. Disse bildene er ikke linket, produktsiden finner du her. Disse teene koster 6,26 per pakke, altså en del billigere enn her, hvor prisen stort sett varierer mellom 59-69 kroner.

Cococardio, denne litt merkelige sjokolade og rødbetedrikken som man må venne seg litt til, men som er god og som føles godt.

Stevia porsjonspakninger. Jada, jeg bruker søtning i teen. Jeg klarer meg fint uten, men det er så godt med. Jeg bruker en tredjedel til en halv pakke i en kopp. Veldig lurt å ha en pakke i veska i tilfelle man ender på bar og har lyst på irish coffee og magen absolutt ikke tåler sukker lenger (been there, done that). 100 pakker koster 5,74 dollar.

Hud, hår, kropp:

Dette er noen av mine favoritter:

Jojoba olje. Denne er svært drøy i bruk, og kan brukes til mye. Den trekker raskt inn i huden, så sånn sett er den ikke en ideell massasjeolje. Her brukes den til øyesminkefjerner og smøring av tørr hud. En flaske koster under 10 dollar, og varer i evigheter.

Denne shampoen, sammen med balsamen, er min favoritt. Den lukter så godt, og ikke for sterkt. Den er drøy i bruk, og koster litt over 10 dollar.

Nubian Heritage håndkrem, med oliven og grønn te. Min storfavoritt. Den gjør godt for tørre hender. En tube koster 7,37 dollar.

To små neglfiler fra Ecotools. Disse koster under en dollar pakka, og de er fine å ha overalt (veske, toalettmappe osv). De er også fine som kalendergave. Jeg bruker også sminkekostene til Ecotools, de er veldig gode.

I kjøkkenskuffen:

Pekannøtter! En pose koster ca 9,50 dollar og veier 340 gram. Disse pekannøttene er milde og gode i konsistens. Jeg er glad i produktene fra Den lille nøttefabrikkene, men pekannøttene deres kan ikke måle seg med disse. Pekannøtter brukes i sjokolade og som topping på yoghurt.

Gresskarkjerner! De koster 5,75 for 454 gram. Disse brukes i knekkebrød, og kan brukes i frokostblandinger, brød, som topping. Disse har god kvalitet!

Milde himmel, disse er nydelige! Salte, ristede mandler – med kjempegod smak! De koster 6,64 dollar for 454 gram. Mmmm!

Gojibær. Disse er myke og saftige, de aller beste på smak – synes jeg. Disse brukes som snacks til minsta, og på yoghurten til far i huset. De er virkelig gode! De koster 11.98 dollar for 227 gram, og her hos oss varer en pose lenge.

Paranøtter- inneholder masse deilige vitaminer og fett. En pose veier 340 gram og koster litt over 6 dollar. Jeg har alltid paranøtter stående på jobb, og hvis jeg ikke har lunsj en dag, blir det paranøtter i stedet. Disse bruker jeg også i fudgen min!

Makadamianøtter- disse er ristede og saltede. En pose à 225 gram koster 8.85 dollar. Jeg bruker disse på de lyse cookiesene mine (de av mandelmel i boka) og har sjokoladebiter og macadamianøtter i deigen. DET er godt, det!

Denne kokosoljen er uten smak. Denne bruker jeg i sjokolade og baking hvor jeg ikke vil ha smak av kokos. I tillegg steker jeg i denne! En boks veier 454 gram og koster 8.37 dollar.

Dette er en extra virgin kokosolje. Denne er god på smak, og har god kvalitet. Det kan man kjenne på lukt og se på marmoreringene. Extra virgin kokosolje smaker kokos. Denne krukka inneholder 454 gram og koster 12.61 dollar.

Vitaminer:

Omega 3! Det fins i utallige merker og varianter og ikke minst pris. Denne er forholdsvis dyr, nesten 27 dollar. Men jeg har god erfaring med denne. Her finner du rimelige varianter også.

Spirulina! Jeg har prøvd pulver og kapsler, men ender alltid tilbake til disse. Små tabletter, og jeg har god effekt på disse. Spirulina gir ekstra energi og styrker immunforsvaret. I tillegg tar jeg en ekstra dose hvis jeg skal trene ekstra hardt eller løpe lenger enn jeg egentlig orker. Denne boksen koster rundt 21 dollar, og inneholder 500 tabletter. En vanlig dagsdose er 6 tabletter. I perioder hvor jeg er sliten eller syk, tar jeg 2-3 doser et apr dager.

D-vitamin. Disse er formet som små dråper, hvilket gjør de veldig lette å svelge. Min favoritt! Jeg tar 1-2 per dag. Boksen inneholder 240 dråper, og koster litt under 10 dollar.

C-vitaminer! Disse koster litt under 9 dollar for 100 stykker. C-vitaminer styrker immunforsvaret, og inngår i over 300 kjemiske prosesser i kroppen. Vi trenger tilførsel av c-vitamin hver dag – enten via mat eller via tabletter. Hvis man spiser mye sukker, kjemper sukker og c-vitamin om plassen i cellene våre!

Magnesium. Jeg tar tilskudd under mensen og når muskulaturen i beina krangler. Denne boksen inneholder 180 kapsler og koster litt under 10 dollar.

Jentene elsker produktene fra Animal Parade. Jeg kan godt forstå at man er skeptiske til at vitaminer skal smake søtt, men disse er i det minste ikke tilsatt kunstig søtning eller kunstige fargestoffer. Jentene får disse:

DHA for barn. Disse inneholder Omega- 3 fettsyrer, A-vitamin og D-vitamin. Sofia kjenner en svak transmak på de, men spiser de likevel. En boks inneholder 90 tabletter og koster 14 dollar. Barn skal ha 3 tabletter per dag.

Greens for barn. Dette er jentenes absolutte favoritt, enda de inneholder både spirulina, hvetegress, brokkoli og chlorella.  En pakke inneholder 90 tabletter og koster 11.68 dollar. Dagsdosen er 1 tablett.

Vitamin D3. En tablett inneholder 500IU. En pakke inneholder 90 søte dyr, og koster faktisk under 7 dollar! Dagsdosen er 1 tablett. Et barn som begynner å bli tenåring og veier nærmere voksen enn barn, kan få to – hvis du mener at anbefalingene for D-vitamin er for lave.

Acidophilus – for tarmhelsen, rett og slett. 90 dyr koster 15 dollar. Dagsdosen er et nydelig dyr.

I senere tid har vi testet en multivitamintablett fra Animal Parade i stedet, og den kan anbefales i stedet. Sunkost-kjeden selger disse produktene i Norge.

Spry tyggis – tyggegummi kun søtet med xylitol. Denne har små biter. Smaken forsvinner raskere enn på annen tyggis, men får mange pluss for kun å være søtet med xylitol. En boks à 100 tyggis koster 6.51 dollar.’

Dette er bare noe av det… Jeg ser at jeg kan bli flinkere til å knipse pakkene jeg får hjem.

Hvis du ikke har handlet på iherb før, kan du benytte deg av min kode, CEC253. Da får du 5 dollar i rabatt på ditt første kjøp. Du får også en egen kode som du kan dele videre. Husk å ikke bestille for mer enn 200 kroner 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb, Småplukk. Bokmerk permalenken.

17 svar til Iherbshopping

 1. Veronica sier:

  Alltid greit med nye tips 🙂 Men tør du virkelig bestille vitaminer og mineraler? Jeg har ikke gjort det etter at jeg fikk en pakke med 1000mg vitamin c stoppet i tollen. Jeg tipset pappa om iHerb og han fikk sin første pakke stoppet pga noen zink-tabletter. Grenseverdiene for hva som regnes som legemidler er latterlig lave her i Norge.

  • Jeg har ikke fått noe stoppet, faktisk. Jeg lurer på om det kan ha med dosering å gjøre også? Men det er blitt strengere, så det som står på legemiddellista, går nok ikke lenger. Men står zink der? Jeg har handlet det der også.

   • Veronica sier:

    Dosering eller ren flaks 😉 Grenseverdien på vitamin c er 200mg, og jeg har ikke funnet noe lavere enn 500mg hos iHerb. Grenseverdien på zink er 25mg. Jeg har fått gjennom en boks med 50mg, men det var nok bare flaks 🙂

   • Det er nok en glad blanding 🙂 Men vitaminene fra Animal parade til jentene har iallfall blitt sendt selv om pakken har vært åpnet, men det er kanskje såpass lite i de at de uansett ligger under grensene.

 2. Terese sier:

  Så mye bra!
  Har prøvd å bestille D vitamin men disse blir stoppet i tollen. Grensen i Norge er 400 IU.

 3. Mjuuugly sier:

  Hvor finner du ut at koden er den 7. mest brukte i Norge? Hadde vært gøy å vite hvor min ligger på «lista», hehe 🙂 Jeg bare elsker iHerb, virkelig en helt suuuuuuuper nettside som åpner for mye mat man ikke får tak i /evt. får tak i til blodpris, i Norge.

  • Hei, finingen 🙂 Det er nytt nå. Når du går inn på siden my rewards, står det i statistikken 🙂

  • Nå er jeg jo spent på ditt tall! Jeg brukte jo din kode da jeg handlet første gang 🙂 Du bør jo ligge over meg på lista? Hvis du ikke ser det, men ser hvor mange som har brukt din kode første gang, så gir jo det en pekepinn.

   • Mjuuugly sier:

    Jeg skjønner ikke det systemet der inne altså, alt det der «ranking»-greiene forstår jeg meg ikke på. Ja, det er i hvert fall mange som har brukt koden! 🙂

   • Der det står om ranking, står det om overall ranking in Norway i tredje linje (tredje linje om ranking). Det er 375 som har benyttet seg av min kode ved første kjøp, så det kan jo gi deg en pekepinn. Jeg drøyde jo over et halvt år før jeg la ut koden min, for jeg antok at alle og enhver hadde handlet der allerede, og at alle mine lesere brukte andre koder…

 4. LovelyLiller sier:

  får du innført de d-vitamin produktene?

 5. Katrine sier:

  Åå så mye godt! Jeg er avhengig av alle nøttesmørene fra Artisana, smakt dem? De er bare sååå nydelig. Best of greens er også favoritt her, har du prøvd? Det er blanding av masse greens, og jeg begynte med det som en «starter» 🙂 Hehe må si det har gått mange tusen på iherb.. Har bare en person som har brukt koden min så har ikke fått så mye igjen heller, haha:)

 6. Kine sier:

  Celestial teene får du i Norge på Søstrene Greene også, jeg har i alle fall sett dem her i Skien. Husker ikke prisen på dem i farta, men hvis du har en butikk i nærheten kan du jo titte etter dem.
  Ha en finfin dag videre =)

 7. silje sier:

  jeg bestiller animal parade gold til ungene den har 500 d3 i seg.har blitt stoppet en gang da.har du testet den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s