Matauk i Sverige

Minsta og jeg har vært og handlet mat i Sverige i dag:

20121002-203204.jpg
Mira er ei sol fra hun står opp til hun legger seg, og vi har hatt det så kos. Jeg fikk handlet hauger med karbonadedeig, creme fraiche, fløte, tyrkisk yoghurt, egg, kalkunbryst, svinefilet, lammeribbe… Og den nye fun light med stevia. Masse ramløsa (Farris) og litt Pepsi Max (fysj!), litt nøtter og mørk sjokolade.

Det eneste idiotiske var å reise halvannen uke før lønning og handle i overkant mye. Kjære Einar, din kones konto er tom 😀
Vi spiste lunsj, og jeg pleier å gjøre slik:

20121002-203652.jpg
Burger med ost, bacon og salat, uten pommes og brød.

20121002-203752.jpg
Mira i kjent positur 🙂

I tillegg stakk jeg innom HM og kjøpte Essie neglelakker. Jeg begynner å få litt av en samling…

Vel hjemme ble det medisterkaker til middag, og Maxi mats ferske medisterdeig er godkjent. Medisterkaker er så raskt og lettvint å lage selv. Og jeg gleder meg såååååååååå til juuuuul!

20121002-204124.jpg

Nå er det straks Solsidan med min kjære, definitivt med nøtter til – og kanskje et glass saft…? Vann og te er best, men jammen er det godt med noe annet en gang i blant 😉

20121002-204257.jpg

20121002-204303.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Matauk i Sverige

  1. Ida sier:

    Så masse godt! Jeg skal ikke legge skjul på at det hender jeg kjøper noen FY-varer om jeg er i Sverige (eller utlandet generelt, for den saks skyld), hehe. Og så neglelakk da, jeg pleier å titte innom Kicks når vi er på Nordby, men det er SÅ farlig!

    Forresten, kjøpte dere burger på den dineren som ligger ikke så langt unna Maximat? Vi skal forhåpentligvis dit snart, og da lurer jeg på hva jeg skal spise… Tenkte ikke på å ta av brødet en gang sist gang vi var der, og endte opp med vond mage… *slår seg i panna* 🙂

    • Tror de fleste av oss ikke er mer menneske enn at noe man synes er fy også blir med 😉 Ja, det er den der oppe. Taste, heter den. Det som er bra, er at de er vant med at folk utelater f eks brød og chips, og da betaler man mindre. I tillegg kan man forsyne seg av ekstra salat 🙂

  2. HanneM sier:

    Det er sånne ganger det kan være greit å ha et visa-kredittkort. Hvis man betaler det ned neste måned, påløper det ikke renter. Jeg bruker alltid den type kort i utlandet, selv om det bare er på grensa.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s