En ny Pukka-favoritt

Nemlig denne:

20121001-200957.jpg
Pukka detox. Den er så god på smak! Om den har detox-effekt vet jeg ikke, men god er den virkelig. Og jeg som skulle sende iherb-pakker til tre lesere klarte det mesterstykket å sende alt til meg selv, i tillegg til at jeg bestilte til meg selv… *Har skuffen full og må bestille nye pakker til søte, snille, tålmodige (håper jeg) lesere*.

Pukka te fås i mange helsekostbutikker, og f eks på iherb.com eller pukkaherbs.com 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

7 svar til En ny Pukka-favoritt

 1. synsegulla sier:

  Helt enig, den teen er kjempegod på smak. Har ikke merket noe detoxeffekt, men jeg drikker den fordi jeg liker den og da blir det litt i rykk og napp, så det kan vel ikke utelukkes 🙂 Høst er tid for te og stearinlys 🙂

 2. LovelyLiller sier:

  den er kjempebra 😀

 3. KRISTIN sier:

  er blitt helfrelst på pukka-teen, fikk denne detoxen da jeg var og fikk fotbehandling…i tillegg til meditasjonsmusikk…snakk om å ha landa i himmelen! Smaken overraska meg – den var lett og god og jeg er nå ute og leiter etter den i helsekosten. Så stor takk til deg for tips hvor jeg ellers kan finne den 😉

 4. Helene sier:

  Detox-teen er en av mine favoritter også. God for magen! 🙂

 5. Ann-Katrin sier:

  Jeg elsker iherb og blir alltid glad for nye tips:) Jeg kunne ønske meg et innlegg om iherb produkter du har kjøpt i det siste/dine iherb favoritter:)

 6. Ida sier:

  Kan anbefale After Dinner og Cleanse også. Kipekee.no og Ting.no har de inne på lager også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s