Peanøttgodis

Påvirket av frøken Weber, lagde vi jentene peanøttkuler i dag. Og de falt virkelig i smak, også hos venner av eldstejenta.

Jeg har ingen oppskrift, alt ble tatt på slump. Jeg har fått peanøttmel fra iherb i posten. Jeg tok en eggehvite, mettet den med melet, tilsatte en spiseskje sukrinmelis, noen dråper Stevia English Toffee og kokosnøttnektar. Merk at den ikke er lavkarbo, men den har derimot lav GI, og er et ok alternativ for jentene.

To porsjoner forsvant raskt, men jeg tror min lille kuletriller bare er fornøyd. Vi skal lage ny porsjon i helgen, kanskje vi klarer å lage en mer spesifikk oppskrift…:)

20120927-210510.jpg

20120927-210525.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Snop (lavkarbo). Bokmerk permalenken.

6 svar til Peanøttgodis

 1. Helene sier:

  Høres godt ut 🙂

 2. Katrine sier:

  Lagte i dag som skulle være til kveldskos, men de forsvant stående :O Jeg brukte bare stevia toffee som søtning og det funket som bare det! Hadde også i litt økologisk peanøttsmør:) Ha en fin kveld videre!

  Katrine

 3. under opplæring sier:

  God kveld 😉
  Satt og bladde i boken din i dag og fant ut jeg ville lage vafler i morra kveld og lurte på kan jeg bruke Almond flour fra I herb i steden for hjemmelaget mandel mel?Og i så fall samme mangde tror du? Tror du jeg kan ertatte m det meler jeg har på de fleste oppskriftene dine i boka? Greit når jeg først ha fått d i hus og få brukt det 🙂 Og er d noen sjokoladeoppskrifter fra boken som jeg kan tilsett noen dråper english toffee stevia dråper i?????Fikk dette også i i herb pakka mi,men vet ikke helt hva jeg skal bruke det til ;)))))

  • Der hvor det står hjemmelaget mel, kan du fint bruke dette. Evt må du ha i litt mer, ettersom det er så veldig finmalt. Når det står at jeg har brukt melet fra Funksjonell Mat, så inneholder det endel mer fiber, og da må du nok ha 30-50% mer enn det som står i oppskriften 🙂 Sorry for sent svar 😦 Du kan jo bruke den steviaen i de fleste oppskrifter, sikkert veldig god i den med salt og pekannøtter 🙂

 4. Tilbaketråkk: Flere iherb-favoritter | Fristende lavkarbo

 5. Marijohanne sier:

  Hei! 🙂
  Peanøttmel, er ikke det lavkarbo??
  Hilsen ny på dette 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s