Epler epler epler

Jeg spiser aldri epler. Jeg kunne nok spist det en gang i blant, men jeg er så allergisk. Derimot tåler jeg epler når de er kokte, og i helgen har det vært eplemos-verksted her hjemme.

(Kitchen Aiden er min beste venn!)

Husker dere teksten om epler fra boka mi? Om eplene i min brors hage? Jeg har vært og henter epler der, se så flotte de er:

20120924-221621.jpg
Oppskriften kommer i morgen, eller så kan du søke på det her i søkefeltet, jeg produserte litt i fjor også. I mellomtiden kan du kanskje gå på epleslang?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

2 svar til Epler epler epler

  1. ÅÅh, norske epler! Nå skulle jeg ønske jeg bodde hjemme hos foreldrene mine, så kunne jeg plukket meg epler av epletreet i hagen ❤

  2. HanneM sier:

    Det er sånne bilder som får oss nordpå grønne av misunnelse.. Her tok det attpåtil lang tid før eplene kom ut i butikkene, men nå er vi «berga». Jeg lever godt uten epler ellers i året, men når de norske kommer må jeg spise dem.
    Jeg bruker å lage en enkel dessert av epler: skjærer epler i båder og legger dem i ei smurt form. Oppå har jeg det jeg måtte ha for handa: havregryn, mandelmel, litt nøtter av ymse slag, evt litt søtt hvis noen må ha det, rosiner, før brukte jeg litt grovt mel. Oppå legger jeg skiver av smør høvla med ostehøvel. Lar det hele stå inne i ovnen i ca 1/2 time ved 180-200 gr (eplene skal bli myke). Godt med piska krem eller is til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s