God morgen :)

Nå koser jeg meg i sofaen med pc’en. Jeg ser på den nye serien Småbruket på tv3. Der er fineste Line som har bloggen Lilalife med. Vi har møttes et par ganger, Line og jeg, og det er kjempekoselig å se henne på tv. Forøvrig virker det som en veldig hyggelig og positiv serie. Deilig å se noe sånt på tv, også!

En annen serie vi ser på, er Breaking Bad. Nå hadde jeg lest så mye om den, at jeg bestilte den til Einar og meg. Og nå som han er hjemme igjen, kan jeg slappe av i sofaen i stedet for å renske vaskerommet 😉 (PS: ANDREAS: jeg fikk ikke svart på kommentaren om tv/nett-tv- men samme dag som du skrev den kommentaren, kom Einar hjem med en 60-tommers tv…).

Breaking Bad er iallfall hysterisk morsom, vi ler og koser oss. Jeg har bestilt et par serier til: Solsidan, som ei venninne anbefalte, og Modern Family sesong tre- min absolutte favorittserie for tida. Hvilke serier følger dere med på? Eller kan anbefale?

Jeg har vært og høstet epler i min brors hage. Husker dere teksten om epler fra boka mi? I dag skal vi lage eplemos, jeg gleder meg! Jeg kjenner at det frister med eplekake også, men vi skal feire bursdager hele helgen, så det er vel strengt tatt ikke nødvendig å bake…

Håper dere får en strålende helg, kjære dere. PS: Jeg har fått boka Søtt uten sukker i posten. Jeg skal få lest litt ordentlig i den, så skal jeg skrive litt om den for dere.

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

5 svar til God morgen :)

 1. Jeg såg premieren på småbruket. Synes det virker som en utrulig koselig serie 😀 Skal absolutt følge med utover høsten!

 2. Ida sier:

  Breaking Bad har jeg også hørt mye bra om, tror jeg skal prøve å se på det. Jeg har sett på flere sesonger av Dexter i det siste. Litt makabert, men veldig spennende og litt morsom serie. Den siste sesongavslutningen var så spennende at jeg hadde hjertet i halsen og greide ikke å uttrykke meg etterpå (bare med banneord, haha). Ingen andre tv-serier har satt så mange følelser i sving hos meg før i hvert fall!

  Søtt uten sukker har jeg veldig lyst på, blir spennende å høre hva du syns om den 🙂

  Ha en fin helg du også!

 3. Birgitte sier:

  Solsidan er kostelig for alle i småbarnsfasen. En del helt over the top, men mye tatt på kornet.

 4. Lise sier:

  Solsidan er FANTASTISK!! Ikke noe mer å si om det 😉

 5. Lene sier:

  Gled deg til Solsidan! Fantastisk svensk serie. Jeg synes det er lettere å sette seg inn i og forstå når det ikke er så amerikansk- mer naturtro liksom 🙂 Selv om Modern Family også er en av mine favoritter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s