Eplekake på ferdig miks

Mange av dere har lest om, og kanskje testet, den nye kakemiksen til Funksjonell mat Den er både glutenfri og sukkerfri, og inneholder 10 gram netto karbohydrater per 100 gram ferdig kake.

Det er ganske bra, og jeg synes det er et stort pluss at den er helt glutenfri.

Min versjon fikk båter fra tre store høstepler i, og det ble svært så godt. Jeg er nok tilhenger av å lage selv, men det er ok å ha et ekstra lettvint alternativ for oss også! Jeg fikk knipset noen få MMS- bilder:

20120916-213940.jpg

20120916-213946.jpg

20120916-213951.jpg

Kaka ble med på familiemiddag, og borte er den 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Eplekake på ferdig miks

 1. under opplæring sier:

  Så deilig godt ut! Tilsatte du kun epler og muligens litt kanel?? Så enkelt bare???

 2. KRISTIN JENSEN sier:

  du dah!! – gjett om du kan trikset å friste så det suser…denne må jo bare prøves! takk for tips og oppskrift! 🙂

 3. under opplæring sier:

  Hei! Føler jeg trenger litt ekspert hjelp i dag,så da synes jeg d er trygt og rådføre seg m slike som deg! Håper du kan hjelpe meg.
  Fikk boka søtt uten sukker av min far i dag!Med søtning som da er stevia av ymse slag.Og d er nok vel og bra….MEN jeg som liksom har prøvd og kutte ut speltmel og havregryn mens jeg har gått på lavkarbo nå over ett år,blei litt overrasket når disse ingr. stod i mange av oppskriftene,spes. speltmel!
  Jeg vil jo gjerne at ungene mine på 5 og 10 år skal spise sunnere kaker og desserter og jeg tror nok mange av disse oppskriftene vil falle i smak hos de og d må vel være bra,???Men er speltmel liksom godkjent på lavkarbo??Vet at man selv kan velge da,men trdde liksom dette var nei mat på en måte? Er sikkert et fint alternativ for ungene da i forhold til hvetemel og selvsagt stevia fremfor sukker,men JEG ,??Burde jeg spise dette? Vurderer og bytte hele boka jeg da,men blei veeeeeldig i tvil….
  Håper du kan hjelpe

 4. under opplæring sier:

  ps.har jo selvsagt din bok også!! ;)))))

 5. AniPN sier:

  Har prøvd denne med epler jeg også, og den var virkelig nydelig og «fikk føtter å gå på» 🙂 Kjempegod lunken med litt pisket krem til. 🙂 Skal absolutt forsøke den med andre smaksvarianter også, kanskje lage gulrotkake eller krydderkake!
  Ha en super ettermiddag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s