Nett-tv

Så deilig det egentlig er! Jeg får sjelden med meg hva som egentlig går på tv, og når Einar og jeg skal se tv på kvelden, må vi av og til inngå kompromiss eller så ser vi film. I vinter så vi forøvrig Modern family sesong 1 og 2 på dvd. Einar jobber turnus, så det å kjøpe gode serier på dvd har absolutt sine fordeler.

Nå som høsten forsiktig har startet – den kastet iallfall hvit glans over bilene her i morges- så kjenner jeg at tv frister litt mer igjen. Jeg har faktisk bestilt en serie på dvd til oss, som jeg skal overraske Einar med (hysj ;)). Men, som tittelen antyder, det er ikke dvd dette skal handle om. Men hvilken strålende ide nett-tv er – iallfall på de kanalene der den er gratis. Denne uka har jeg både fått se forrige ukes strålende Nrk-debatt om matjuks. Den finner du her. Jeg har også fått se Hellstrøm rydder opp hjemme (og fått veldig lyst på suppe). Den finner du her.  Og nå som jeg ligger rett ut i senga og ikke vil se på kveldens debatt (det er altfor tidlig å diskutere hvem som er best egnet av Erna og Jens), så blar jeg likeså godt opp pc’en og ser på gårsdagens Luksusfellen. I går så vi nemlig film og det gjorde ingenting, for tv3 har gratis nett-tv. Strålende!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Nett-tv

 1. Monika Kransvik sier:

  Luksusfellen i går var fra mitt hjemsted. Flyttet der ifra for 20 år siden men sier fremdeles at jeg kommer fra Mehamn 🙂 Slår et slag for nett-tv her og. Surfer ofte gjennom kanalene men finner sjeldent noe som fenger og da går jeg på Sumo eller NRK og ser noe som jeg faktisk har lyst til å se. Nå skal jeg se siste halvdel av et program jeg begynte å se på tidligere i uken. Jeg velger hva og når og det passer meg midt i blinken!!! Ha en fin kveld 🙂

 2. Andreas sier:

  Faktisk kan man jo egentlig selge TV’n og heller koble en medie-PC til TV’en via HD-kabel og se det meste man ønsker via web-TV. NRK sender veldig mye direkte i nett-TV, det samme gjør TV2. Det er mye penger å spare på å gjøre det slik, selv om TV2 og TV Norge nett-TV koster penger. Du slipper da å betale abonnement på kabel-TV, Riks-TV eller liknende, og slipper også å betale TV-lisens hvis du ikke eier en TV i huset.

 3. Takk for tips! Var ikke klar over at Hellstrøm var begynt å rydde opp hjemme! 🙂

  Vi har ikke vanlig TV, rett og slett fordi da de analoge signalene forsvant kunne vi ikke få canal digital eller noen av de andre – bortsett fra en veldig dyr kabel TV løsning. Så vi tenkte vi skulle prøve oss uten live TV og det går kjempebra! Savner ingenting! Vi har abonnert på TV2 Sumo, men bruker det så lite at vi kutter det nå. Så vi bruker nett-tv hos NRK (mest til barne-TV), TV3 (norge og Sverige), og så har vi et abonnement som gir oss BBC og Channel 4 i England. (Det ser vi voksne mest på…). Dessuten ser jeg en del krimserier, dokumentarer mm på youtube (at man kanksje må se 5 klipp for å få sett et helt program er ingen hindring for meg… 😉

  Nett-TV er gull! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s