Helse i en god nabo

(Ja, Hege – det er deg ;))

Tidligere i sommer hadde jeg en tøff dag. Det visste naboen, og da jeg kom hjem fra jobb, kom hun og sa, helt enkelt: Vi har mat til dere. Det var bare Mira og jeg hjemme, og det å få komme over på laks og en prat med hennes familie, var så godt. Og jeg har tenkt så mye på det i ettertid, hvor mye naboer kan bety, rett og slett fordi man bor nær hverandre, har noen naturlige treffpunkter nettopp derfor.

Det at noen ser deg, inviterer til en prat, tar deg i mot – så viktig det er for oss! Små handlinger for den ene, som betyr så enormt mye og gjemmer seg for bestandig i hjertet til den andre.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse. Bokmerk permalenken.

6 svar til Helse i en god nabo

 1. ❤ så hyggelig. Mange føler det er å overtrå grenser osv,men kjenner man hverandre godt er det bare ta i mot og være takknemmelig.

 2. Så utrulig koselig gjort av henne!

 3. Hege sier:

  ❤ Det er jo lett å være snill mot de snille. Og du er ei det er lett å bry seg om å bli glad i Cecilie. Du og dine er rause, snille og blide medmennesker. DET er en gode egenskaper.
  Jeg foreslår en snarlig bobbleskål for godt vennskap og naboskap ❤

 4. Birgitte sier:

  Jeg elsker naboene mine! Etter å ha flyttet til sosialt rekkehusborettslag i fjor, har jeg blitt mer og mer hekta på naboskap. Og jeg som fryktet det kunne bli litt for tett. Nå er det ingen ting som gjør meg mer glad enn å se naboene ute. Vi er 6-7 barnefamilier som stadig møtes på lekeplassen. Det er så deilig å slippe å reise noe sted, orge. Vi blir jo bedre og bedre kjent, ser de jo mye mer enn mine gamle venner.

 5. Det er viktig å bry seg, og vise at man ser, før sa de jo «it takes a village to raise a child». Mye sant i det der!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s