Selv en reise på tusen mil starter med et lite skritt

Nemlig!

For n’te gang i år løp jeg en liiiiten tur for første gang. Herregud så lei jeg er av å starte å løpe på ny og på ny og på ny. Men det er sånn det året her har vært for meg hittil, og jeg har kun to valg.

1: Å akseptere det og la være å løpe igjen.

2: Å akseptere det og starte å løpe på ny.

Einar og jeg har forøvrig hatt vår treningssamtale igjen. Dere vet, den om hvordan jeg fungerer mye bedre – fysisk og mentalt- når jeg trener. Hvor mye bedre jeg har det med meg selv, hvor mye bedre humøret er, energien og idetheletatt. Yesyes, ut på tur.

Takk og pris falt det seg slik at Sofia måtte være barnevakt og at hun ikke kunne sitte så lenge. Dermed ble det bare litt over 2k, men som sagt: Selv en reise på tusen mil starter med et lite skritt. Og sånn for å feire meg selv, slo Mira og jeg til med vafler til kveldsmat. Mmmm. Mottoet må dermed bli Selv en reise på tusen mil starter med et lite skritt og noen deilige vafler.

Så det! Vaffeloppskrift finner du forøvrig her. Og de er rett og slett supergode!

20120910-211100.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping. Bokmerk permalenken.

7 svar til Selv en reise på tusen mil starter med et lite skritt

 1. Jane sier:

  Åh, det er det samme for mig 😦 Jeg savner så meget mine lange løbeture men jeg får bare skinnebensbetændelse igen og igen. Nu har jeg holdt lang pause og prøver at starte stille op. Løber pt. 10 min. På løbebånd i fitnesscenter. Ikke helt det samme, vel?

 2. Veronica sier:

  Da lurer jeg på; MÅ MAN LØPE FOR Å HOLDE SEG I FORM? Jeg løper ikke, men er i aktivitet nesten daglig allikevel. Raske gåturer, med og uten staver, sykling og zumba. God trim, og ikke minst er det skånsomt for bena.

 3. Birgitte sier:

  Herlig innlegg! Vi er i samme båt. Skader og vondter stoppet meg før sommeren. Kiloene har rast på og humøret og psyken ned. Men nå er jeg igang igjen. Og depper over hvor Mye dårligere form jeg er i. Men det er bare å bite tenna sammen!

 4. Divamamma sier:

  hehe:) Ja sånn er det!!

 5. Catrine sier:

  Takk for at du også har det sånn! Jeg var så «flink», hadde med treningstøy og løp to turer på ferie! Men har ikke fått trent når jeg kom tilbake. Så da hjalp det jo ikke så mye. I motsetning til deg syns jeg jo trening er noe forferdelig slit, og det gjør det jo ikke lettere, men frustrasjonen over å begynne på scratch hver eneste gang (føles det som) er ganske stor. Men det er vel bare å akseptere det og begynne igjen.. for n’te gang! Kanskje jeg skal redusere målet mitt fra 10km under Oslo maraton (ikke å år.. heller) til å begynne med 5km? Og så ta 10km året etter?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s