Jeg har noe fiiiint til dere! (Konkurranse)

Jeg har en gave til en av dere 🙂 En kraftfull, mektig historie om to unge mennesker som mister den de elsker – og så treffer hverandre. Noen av dere har kanskje sett Espen og Bianca på tv eller lest om de i avisa? Noen av dere har kanskje lest Espens første bok Sammen til verdens ende?

sammen

Nå har Espen og Bianca sammen skrevet boka Etter verdens ende – en fortelling om å velge livet. Forlaget (Publicom) skriver om boka:

«Etter verdens ende» er ikke bare fortellingen om hvordan to historier blir til en, om to unge menneskers harde kamp tilbake til hverdagen. Dette er en bok om valg vi alle står overfor når vi opplever å være ved verdens ende. En bok om å velge det beste for seg selv og for hverandre.

9788292526620

Paret har blant annet vært intervjuet på Lørdagsmagasinet på tv2. Intervjuet kan du lese om her. Boka skildrer en tøff, nær og sår historie, og tårene triller mens man leser. For meg, som har god kjennskap til Bianca fra ungdomstida og som har hørt henne fortelle historien sin tidligere, skaper det en ekstra dimensjon. Sammen har de to et budskap om å velge livet, å velge glede og kjærlighet til tross for svært tøffe tap. Boka minner oss på hvor viktig det er å velge å leve et godt liv. Jeg er sikker på at mange av dere vil ha glede av å lese denne.

Via Bianca og forlaget får jeg dele ut en bok til en heldig av dere. Legg igjen en kommentar, så trekker jeg en vinner i morgen kveld.

Ps: Espen og Bianca har mange jern i ilden, blant annet holder de samlivskurs! Du kan lese mer på hjemmesidene Sånne som oss og Gjør en forskjell. Og parets livsord: Unn dere selv det beste for å være deres beste jeg for andre.

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

54 svar til Jeg har noe fiiiint til dere! (Konkurranse)

 1. Eirin sier:

  Denne boken vil jeg lese, så jeg blir kjempeglad om jeg er den heldige vinneren:)!

 2. Martha sier:

  Så fint skrevet av deg 🙂 Har lest Espen sin, og gleder meg alt til den neste nå! 🙂

 3. Anette isabell sier:

  Jeg har lest sammen til verdens ende, og den var utrolig fin. kunne også tenke meg og lese denne boken. Så da kan det jo hende jeg har flaks og vinner den her 🙂

 4. Anne Marie sier:

  Den første boka der har jeg lest. Veldig sterkt!

 5. monica sier:

  Dette er to herlige mennesker, har sett flere intervujer med dem, og de minner oss på å leve her og nå og ta vare på alle di små gleder! Håper jeg har litt flaks her… Ha en fin kveld og takk for en fin blogg!»!!

 6. Høres ut om en kjempe koselig bok, vil gjerne vinne den og lese den 🙂

 7. KRISTIN JENSEN sier:

  kjenner jeg er på gråten bare ved tanken på hva de har gått gjennom ❤

 8. Malene sier:

  Åå, har lest Espens første bok og vil gjerne lese denne også 🙂

 9. Siri sier:

  Ååh! Den historien til Espen og Tone-Elisabeth var så rørende! Ønsker meg helt klart fortsettelsen, takk for muligheten 🙂
  (Og takk til deg for en helt super blogg!:-))

 10. Siri sier:

  Den premien har jeg lyst på! Har sett de på TV2. En sterk historie og en skikkelig grine bok, tror jeg. Klem fra meg til deg:-)

 11. En fantastisk rørende historie av to vakre mennesker.
  Jeg kjenner at boken hadde kommet godt med i en hverdag hvor alt flyr avgårde og det er lett å miste fokus på glede og kjærlighet og la kjefta gå og håpløsheten over vår 8-årige sønn tar over, selvom jeg heller vil møte han med kjærlighet og åpenhet. Jeg trenger å bli satt på plass og få fokuset på rett kjør igjen. Vi har alt vi ønsker oss og to flotte barn, men vi tar vel livet for gitt til tider!!
  Beste hilsen fea Christine.

 12. Kathrine Myklebust sier:

  Hei – vil gjerne være med i trekningen. Har lest om dette paret før – flotte mennesker 🙂

 13. May-Britt sier:

  Høres ut som en sterk men inspirerende historie. Ønsker å vinne denne 🙂

 14. Katrine sier:

  Den boken vil jeg gjerne lese. Den første boken og foresten.

 15. katty sier:

  Jeg har lest «Sammen til verdens ende». En utrolig flott og gripende bok. Hadde vært hyggelig å vinne fortsettelsen 🙂

 16. Jannicke sier:

  Denne boka vil jeg også lese! Må nok kjøpe den første boka også:)

 17. under opplæring sier:

  Åh….huff….. blir på gråten bare av å lese innlegget ditt jo….;( tar lett til tårene kan man si

 18. Veronica sier:

  «Sammen til verdens ende» var en sterk bok. Skal lese «Etter verdens ende» også, uansett om jeg vinner eller ikke. Men håper så klart at jeg vinner:)

 19. Ååh, denne konkurransen vil jeg delta i<3
  Må virker lese begge bøkene! Sårende fin historie!

 20. Anne-Kariin sier:

  Blir jeg den heldige i trekningen din, skal jeg garantert få fatt i den første boken og lese den 🙂

 21. Linn Therese sier:

  Denne boken MÅ jeg lese. Hiver meg med i trekningen. 🙂

 22. dansepauline sier:

  Ååå, den vil jeg lese! Har anbefalt den første til alle jeg kjenner og er ganske sikker på at denne er like bra 🙂

 23. Hege Reiertsen sier:

  Denne boken vil gjerne lese!

 24. cecilror sier:

  Jeg vil gjerne være med i konkurransen om denne boken. Virker som en rørende, sterk og VIKTIG bok om de viktige ting i livet. En bok som man sikkert kan ta frem igjen mange gange i løpet av året, livet og hverdagene som forsvinner så fort….

  Fin giveaway Cecilie 🙂

  Ønsker deg en fin uke.

 25. Har lest «sammen til verdens ende» tidligere og vil gjerne lese oppfølgeren og 🙂

 26. Anja Holt sier:

  Åja, denne vil jeg gjerne være den heldige vinner av. Ha uansett resultat en herlig søndag!

 27. Ingunn sier:

  Det er så fint å lese slike fine historier. Gleder meg med dem.

 28. Ina sier:

  Å, ja, den boken vil jeg veldig gjerne lese! Heia livsglede!

 29. Jeanette sier:

  Super konkuranse, leste den første boken og vil mer enn gjerne lese den neste-superbra!

 30. Heidi sier:

  Denne har jeg lyst til å lese. Leste den første og ble grepet.

 31. Line sier:

  Har lest «Sammen til verdens ende» og vil veldig gjerne lese denne også ❤

 32. Janne GJ sier:

  Denne boken har jeg virkelig lyst på ☺

 33. Marielle sier:

  Ei sterk historie som jeg tror vi alle har mye å lære av. Blir kjempeglad om jeg er så heldig og vinner boka! Krysser fingene 🙂

 34. Ann Kristin sier:

  Livet settes i en ny dimensjon når en leser om slike sjebner… Lev dagen i dag som den var den siste… Lev i nuet! 🙂 Ha en fin dag!

 35. Therese Pedersen sier:

  Den boken skulle jeg virkelig ha lest, fått en ny dimensjon på livet hadde vært en god opplevelse:)

 36. Lykkehjemmet sier:

  Høres ut som en sterk fortelling. Ønsker meg gjerne denne boka!

 37. Solveig sier:

  Fantastiske historier som hadde vært inspirerende å få med seg alt av:-)

 38. Tina sier:

  Ja takk blir gjerne med 😉
  Fantastiske mennesker Bianca og Espen.

 39. Hege-mor sier:

  Jeg vil gjerne lese denne boka. 🙂

 40. Sonja Kaspara Kirkeland sier:

  Blir jeg den heldige vinneren i trekningen din, skal jeg garantert få fatt i den første boken og lese den også 🙂
  Liker veldig godt bloggen din. Er innom hver dag 🙂

 41. Vil veldig gjerne være med i konkurransen! 🙂 Høres ut som en veldig sterk og givende bok 🙂

 42. Gro-Lise Lian sier:

  Vil gjerne lese begge bøken 🙂

 43. Lene sier:

  Oi, å jeg som akkurat er ferdig med Sammen til verdens ende, er jo nødt til å lese denne også, så hadde vært flott å vinne den. Takk for mange gode oppskrifter og tips til lavkarbomat, pizza med hjemlis var veeeeldig godt;-)

 44. Siv sier:

  Jeg vil gjerne være med i trekningen av denne boken. Har ikke lest den første heller, men ut fra kommentarenee her så skjønner jeg at det kan være en påminning om at vi ikke skal ta livet for gitt, men kanskje begynne å verdsette de nære ting 🙂

 45. Lissi sier:

  Dette vet jeg ikke om er en bok for meg… Kjenner jeg blir trist bare av å lese dette innlegget.. Men vinner jeg skal jeg selvfølgelig lese den -og den første boka først da… Blir å finne frem lommetørkle i såfall 😉

 46. synsegulla sier:

  Dette kom jo som sendt fra himmelen med tanke på den dagen jeg har hatt i dag. Jeg er med!

 47. Skorpion sier:

  Hei hei :o) Jeg blir med.

 48. Nicoline sier:

  Jeg så disse på TV for en liten tid tilbake, og jeg må si jeg ble imponert over både hvordan de takler sine situasjoner og samtidig hvordan de bruker sine erfaringer til å hjelpe andre. Jeg ble også svært overrasket – POSITIVT – da jeg forstod at de hadde endt opp sammen. Jeg er nyskjerrig på å høre mer om deres historier, så jeg hadde blitt veldig glad for en bok. Smil fra meg 🙂

 49. Silje sier:

  For en flott konkurranse. 🙂

 50. Isyng sier:

  Jeg er i mye samme situasjon som disse to sjelene selv, og føler jeg kunne fått mye inspirasjon og pågangsmot av å lese denne boka, alle tre bøkene faktisk. 🙂 Ja, takk 🙂

 51. charlotte sier:

  Åh, denne boken fikk eg virkelig lyst å lese! Kunne nok trengt litt hjelp til å finne tilbake til kjærligheten nå for tiden! Håper på å bli den heldige som vinner boken ❤

 52. Liv sier:

  Trenger å bli minnet om deres budskap!! Flott at du lodder ut en slik bok!
  Hilsen Liv

 53. Amalie sier:

  Krysser ALT jeg har i håp om å vinne denne boka! Har sett og hørt deres sterke historie på TV.

 54. Dette er en bok jeg ville blitt så uendelig glad for å lese nå som jeg er i en sorgprosess selv. Jeg krysser mine fingre for at jeg kan bli den lykkelige vinner 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s