Ukas variasjoner

Nei, det handler ikke om mat 😉 Men om oppholdssted! Tirsdag til onsdag var vi på fjelltur med klassen. En kjempetur! Til dere elever som leser, dere er en fantastisk gjeng, og turen var så koselig. Vi er heldige som har fått akkurat dere!

Vi trasket oppover fjellet i regnvær. Turen opp til Erinksbu, en hytte som tilhører Turistforeningen, er ganske seig, og de fleste bruker rundt to timer opp, og vi ble ganske, veldig, våte. Vel framme i hytta var det storsamling i stua. Ingen satt på soverommene, alle satt sammen i stua og skravlet noe infernalsk 😉

I går bar det hjem igjen, til min fine, lille familie. Vi hadde faktisk tre års bryllupsdag i går♥ Min gave til Einar ble ingen overraskelse. Han ønsker seg alltid at vi gjør ting sammen, og bekymret seg bittelitt over dette før jeg reiste opp på fjellet. Dermed måtte jeg avsløre at vi skal til, selvfølgelig, Farris bad i helgen 🙂 Og for første gang skal vi være der hele helgen! Vi reiser etter jobb i morgen, og skal virkelig nyte stedet til det fulle.

Det eneste nå er at jeg brygger på et eller annet, kroppen er ikke på lag. Jeg kjente det da vi gikk nedover fjellet i går, kroppen responderte dårlig. Men jeg hiver i meg spirulina, omega, c-vitaminer… Jeg skal absolutt ikke bli syk! Men hvis jeg må inngå et kompromiss med kroppen og hangle litt, så kan jeg hangle i badstua på Farris, jeg 😉

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Ukas variasjoner

 1. under opplæring sier:

  åh,høres fornydelig ut m en helg på farris bad!Håper dere koser dere glugg 😀

  Et lite spm før helga……..;)……kom over et glass m mandelsmør på meny i stad som jeg kjøpte m meg hjem.Dette må da vel være et flott lavkarbo pålegg???? Inneholdt rundt 6,7 g karbo per 100 g.Og hele glasset var 170 gram. Stod noe under karbo innholdet at 4 g var of with sugars….?skjønner ikke helt d da men….har ikke helt satt meg inn i slike ting,er d noe man kan trekke fra karboen kanskje? Samme d så er vel ikke 6.7 g per 100 dårlig heller.Kan jo være kjempegodt og erstatte den deilige konfekten fra boka di m peanøttsmør,sjokolade,fløte og smør med??!altså,erstatte peanøttsmør med mandelsmør????!! Bare for litt variasjon? Har du prøvd dette mandelsmøret før?

  god helg til dere 🙂 (tar helg i dag jeg seddu)

  • Har ikke prøvd det, men det er sikkert kjempegodt! Mmmm, kjenner at jeg snart må bake litt igjen 🙂 Jeg forsto ikke helt den merkinga 🙂 Peanøttsmøret har vel rundt 16 gram karbo, så det er nok bra. Ha en nydelig helg, så deilig med en ekstra dag fri!!

 2. Tone sier:

  Krysser fingrene for at du holder deg frisk! God tur til Farris bad 🙂

 3. Marit sier:

  Apropo mulig sykdom underveis: da er faktisk farris bad midt i blinken..den ene badstua der med sånn urtegreier tok knekken på hangling sist vi var der… Smådårlig før vi dro, frisk etter noen timer… Kos dere og gratulerer med bryllupsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s