Vinnerene er…

Beklager, beklager, jeg ble sittende og skravle og drikke te (forøvrig knallgod Pukka-te, Detox) med ei venninne i går kveld 🙂 Og da hun dro, måtte jeg skravle litt med min kjære, og dermed rakk jeg ikke trekningen. Godt jeg står opp tidlig 🙂 Jeg har brukt random.org til å trekke tre tilfeldige.

Vinner nummer 1: Hege:) Din mailadresse starter med hegefallas…

Vinner nummer 2: Monica S 🙂

Vinner nummer 3: Tone 🙂 Din mailadresse starter på frokentone…

Send meg fullt navn, adresse og telefonnummer til cbratli@yahoo.no, så skal jeg lage en liten pakke til dere på iherb. Gratulerer dere tre 🙂 Og takk til alle, alle dere som la igjen en bursdagshilsen. Så utrolig koselig!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Vinnerene er…

  1. ninabakke sier:

    Gratulerer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s