God morgen:)

Tusen, tusen takk for alle gratulasjonene! Det var helt rørende å lese gjennom dagen og jeg kjente virkelig på at dere betyr mye for meg!

Jeg tror kanskje jeg hadde verdens fineste dag i går, jeg. Etter jobb dro vi fire inn til Oslo, i lånt leilighet. Jeg dro på butikken og kjøpte mat, og så kokkelerte «vi» (altså jeg), og så satt vi bare og pratet og koste oss i en evighet, og ungene har ikke vært utenfor døra engang! Vanligvis er det fullt hus hjemme på bursdager, men akkurat denne helgen passet det best slik, og jeg er så glad vi gjorde det.

Jeg skal nemlig på kurs her i Oslo i dag og i morgen. Jeg måtte gå noen runder med meg selv for å avgjøre om jeg skulle fortelle hva slags kurs. Jeg skal på et skrivekurs. Dere vet jo det, selvfølgelig, at jeg liker å skrive. Men for meg innebærer det å si det høyt og å gå på kurs å ta et enormt grep om min egen drøm, så det sitter langt inne å fortelle om det. Men jeg gleder meg!

Jeg må forresten fortelle om gaven fra Einar. Da jeg kom hjem fra jobb sto det en enorm papirpose i gangen. Full av økologiske grønnsaker fra Bastøya! De ansatte der kan kjøpe grønnsaker fra jobben, nemlig, og jeg har kun mast siden jeg fant det ut for fire år siden. Jeg tror aldri noen har sett noen så lykkelig for grønnsaker. Når jeg kommer hjem, blir det høstgryte til middag! Oppi posen lå selve gaven, et gavekort på en helg bare oss to i oktober. Jeg kunne velge flere alternativ; treningshelg på Holmsbu spa, Tid for kjærlighet på Son spa eller selvfølgelig Farris Bad. Jeg har litt lyst på treningshelgen, jeg, men bestemmer meg ikke enda. Er han ikke flink?

Ha en nydelig dag, dere. Jeg skal gjøre meg klar for kurs. Send meg noen gode lykkeønskninger. Tankeoverføring går fint 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

6 svar til God morgen:)

 1. Tina sier:

  Å så flott presang!!! Veldig flink Einar 🙂
  Kos deg masse på skrivekurs!! Og nyt helgen!!

  Klem

 2. Flott blogg!
  kom tilfeldig over denne faktisk!
  Tenker og kanskje prøve lavkarbo etter jeg er ferdig med fitness konkurransen i oktober =)
  teste ut lavkarbo i noen ker for og se hvordan kroppen reagerer.

 3. Henriette sier:

  Snakk om fin gave! 🙂 Det der kan han! Gratulerer så masse med dagen i går 🙂

 4. Aina sier:

  Gratulerer med dagen i går og lykke til i helgen.

 5. -Marianne- sier:

  Så bra at du kommer deg på skrivekurs..det må jo være midt i blinken for oss lesere at du fortsatt er inspirert til å skrive på bloggen! Håper du møter noen spennende mennesker på kurset også, det er alltid så inspirerende:) Ønsker deg lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s