Salg på barefootshoes

Jeg må bare tipse dere om salget på barefootshoes. Der finner du både skoene jeg har (og forguder), Inov8 F-lite. Du finner også de mer synlige five fingers-skoene.

Jeg brukte mine Inov8 opp Gaustatoppen på lørdag, og det er bare de skoene jeg løper med nå. De er utrolig gode, og leggene er nå helt fine. De var veldig gode å gå i på fjellet, lette og med god kontakt med underlaget. Jeg hadde svært god kontroll også på løse steiner. Mine sko har 3 mm såle, så det er altså en barfotsko som er litt mer diskret enn tåskoene. Jeg så forøvrig en mann jogge opp fjellet i Bare-grip utgaven. Jeg må bare si at jeg ikke kan få rost skoene nok, det er derfor jeg nevner de så ofte! Jeg skal iallfall se om jeg kan sikre meg et ekstra par på salget!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse. Bokmerk permalenken.

4 svar til Salg på barefootshoes

  1. Catrine sier:

    Da har jeg bestilt sko! Er veldig spent, jeg får jo ikke løpt nok så det føles jo som om jeg begynner på scratch hver gang og jeg er jo tyngre enn deg, så «alle» sier vel at jeg bør ha støtte og demping osv. Men de kostet 599 så jeg tar sjansen. Tar også sjansen på at størrelsene stemmer overens med andre sko jeg har! Spennende!

  2. under opplæring sier:

    jeg får alltid vondt når jeg går mine turer på asfalt og har blitt helt avhengig av mbt sko,mener du at disse barefoot skoa også er til å labbe m på asfalt???Hvis jeg går med vanlige joggesko får jeg så vondt oppover i skinnleggen om du skjønner.Men m mbt sko er alle slike vondter borte,men de er jo så glatte hvis d er bløtt ute og når kulda setter inn.

  3. under opplæring sier:

    så ikke noe tilbud på dine sko men????

  4. Dessverre bare store str igjen 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s