Hos hudpleier

I går var Sofia og jeg på hudpleie på Aqua spa i Horten. Så nydelig, og så flinke de er! Jeg tok en vanlig hudpleie, Sofia fikk en ungdomsrens. Jeg fikk gavekort til bursdagen min for nesten et år siden, så det var på tide å bruke det!

Hudpleieren skrøt litt av huden min. Jeg blir straks 36, og å få høre at man har lite rynker, er helt greit. Hun lurte på hvordan jeg stelte huden min. Jeg svarte litt vagt, men svaret er jo faktisk denne:

En rimelig jojobaolje fra iherb. Den bruker jeg både til å fjerne øyesminke, rense huden og smøre. I tillegg bruker jeg av og til en god peeling, også fra iherb. Mest av alt skylles det nok arv fra min mor, men jeg fortsetter med jojoba litt til, jeg 🙂

Oljen fins i ren eller organisk utgave, og koster hhv rundt 9 og 11 dollar. Den er superdrøy, og brukes også som fuktighetskrem og massasjeolje. Den anbefales!

Hvis du ikke har handlet på iherb før, får du 5 dollar i rabatt ved å bruke min kode, CEC253.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse. Bokmerk permalenken.

2 svar til Hos hudpleier

  1. under opplæring sier:

    koselig m litt kvalitetstid med største jenta;) Jeg må også ha noen stunder fra tid til annen,bare hun og jeg ❤ Men du,vet du hva jeg har laget nå???Jeg kjøpte for første gang peanøttsmør(sukkerfritt til og med!)når jeg var i sverige sist uke! Og da heiv jeg meg over den fine boka di og bladde opp på siden der peanøttkonfekten står!Å milde himmel sier jeg……!som jeg kommer til å slite!De er jo bare såååååå gode….Jeg delte de opp og har de i en boks i frysa jeg,er dette en grei måte og oppevare de på?! Ikke d at de kommer til og ligge der lenge asså.!For i løpet av helga så har nok jeg på egen hånd klart og trøkke i meg hver eneste bit,garantert! Huff,også jeg som hadde tenk og la boka di samle støv en stund!Pfff…. Jeg er desverre en av de som blir sjessen selv om jeg spiser lavkarbo! Idag laget jeg en genialt enkelt middag,tenkte faktisk at dette hadde vært noe for deg,siden du også liker raske middager.Kjøpte ferdig oppskjært svinekjøtt fra rema 1000,stekte det m litt soyasaus og hvitløkspepper,pluss smør da,når d var ferdigstekt helte jeg over bare en skvett fløte og en neve m ostebiter som smeltet.Dette blei da en slags ostesaus som kjøttet koset seg i!Så slang jeg da dette oppi ett par lavkarbo tortillalefser fra lavkarbohuset,med litt salat og tomat biter!Så får man en deilig lavkarbo"kebab"!!!Kjempesnadder!Anbefales! Men du,nå må jeg stikke hodet inn i frysa og finne ett par peanøttkonfekt biter (igjen)! fnis……! Hurra for deg sier jeg bare 😀

  2. Student sier:

    Rene oljer er på vei tilbake mange steder nå som folk blir mer og mer opptatt av hva de spiser og hva man putter på huden, så bare fortsett med jojoba oljen din 😉 Jeg bruker organisk arganolje, som jeg føler blir litt mindre fet på huden enn jojoba (kanskje den trekker bedre inn..?) Ellers verierer jeg med solsikke og jojoba som rens siden de er litt billigere.. Vanskelig å finne kaldpresset argan til en allright pris, jeg kjøper min som regel på tax-free, må bare passe på at de ikke prøver å prakke på deg en dyrere krem med arganolje (som er mindre konsentrert). Verdt et forsøk hvis du kommer over en på taxfree!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s