Lettvint middag

Superenkelt og smakfullt. Dette er rett og slett kjøttrike pølser og deilig nykål. Kålen har fått litt smør og maldonsalt på. Einar fikk nypoteter til. Jentene elsker nykål, og Mira spiste like mye kål som meg! Bildet ble dessverre litt blast, men maten var nydelig!

20120807-111536.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Middagstips. Bokmerk permalenken.

4 svar til Lettvint middag

 1. Jane sier:

  Det er dødsvært at få kål til at se lækkert ud på billeder. Men i virkeligheden er det jo frisk og herligt!

 2. Julianne sier:

  Hva slags pølser bruker du..? Jeg prøver å unngå pølser for det er som regel så mye dritt i de, bl.a. veldig mye salt. Så om du har funnet noen pølser av god kvalitet, rop ut! 🙂

  • Hei! Akkurat disse er kjøpt i SVerige, og jeg husker ikke helt merket. Her hjemme kjøper jeg helst Grøstad gris, de er økologiske og til og med merket lavkarbo 🙂 Jacob’s kjøper jeg av og til :)Finner begge deler på Meny!

 3. Hege sier:

  Hei Cecilie!
  Kom over boken din for et par dager siden, og MÅTTE selvsagt ha den. Gikk rett hjem og laget bounty etterpå. (Etter først å ha «blakket» meg på helsekostbutikken) Utrolig godt atså..! Jeg laget sjokoladen selv, av kakaomasse og kakaosmør, stevia, sukrin og litt lønnesirup. Skal selvsagt lage de andre sortene etterhvert.. Hvilken sjokolade bruker du til søtsakene du lager?
  Jeg er litt fersk innen lavkarbo. Hadde en periode i fjor, som glapp litt, og deretter har jeg sittet stille og levd på snop i løpet av vinteren, vært svært slapp og tiltaksløs. Nå er jeg i gang med lavkarbo og et løpeprogram igjen, og jeg føler meg virkelig så mye bedre… En fordel foran en travel høst hvor jeg vet jeg trenger alt overskuddet jeg kan få. Jobb, videre studier, mann og 3 barn samt bryllup i utlandet for oss. Gleder meg til at sammen.
  Min største utfordring i lavkarbokosthold er nok søtsuget. Har f.eks lyst til å spise mange biter bounty på en gang, men de er jo noen skikkelige bomber selv om det er sunt fett og naturlig søtstoff. Hvordan forholder du deg til det? Er du nøye med hvor mye du spiser av slikt?
  En annen utfordring er når man er ute på ferie, ligger på hotell og må kjøpe ferdig mat.. Da glipper det jo helt, kan virke som om kyllingsalat er det eneste på de fleste menyer som kan passe ifht lavkarbokosthold. ..Og selvsagt familiemiddager hos foreldre. Er i dag invitert på «komle», og det er jo helt på sida av hva jeg ønsker å spise nå, enn så godt jeg liker mammas komle..!
  Regner med at du har lignende utfordringer selv, men du har sikkert trening i å håndtere det også 🙂

  Vennlig hilsen Hege

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s