Besøk hos osteopat

Jeg har vært hos osteopat i dag. Har noen testet det før? Jeg har hatt litt trøbbel med ryggen i sommer. Ikke slik at jeg har vært sengeliggende, men det har jeg jo vært tidligere og må være litt obs. Jeg vet jeg er litt skjev i bekkenet, og i sommer har jeg følt at det «glipper» litt i korsryggen av og til, samt at jeg har hatt så vondt i et punkt midt mellom skulderbladene. Etterhvert har det forplantet seg oppover, og jeg har vært stiv i nakken og i kjeven.

Vanligvis faller kroppen til ro i løpet av ferien, men nå har jeg følt det motsatte. Da jeg ble tipset om en dyktig osteopat, Fredrik Sæthereng i Horten, bestemte jeg meg for å prøve det. Tidligere har jeg vært hos kiropraktor, men jeg ønsket meg en litt mykere behandling. Og jammen fant han ikke mye rusk! Høyre fot var helt stiv, anklene også, jeg var skjev foran og bak i bekkenet, venstre skulder var stiv, ryggsøyla… Jeg tror han fikk løsnet opp godt, men jeg har vært helt utslitt etterpå. Og nå som jeg er rettet opp litt, er det noen muskler som verker. Jeg spurte om jeg kunne løpe i kveld, og han sa ja til det – hvis kroppen var myk og fin. Ha, jeg blir ligggende på sofaen, jeg!

Jeg har invitert min kjære på filmdate i sofaen i stedet. Vi var på kino forrige uke og så Batman – the dark knight rises. Nå skal vi se første film i serien igjen, Batman begins. Jeg ♥ Batmanfilmene! Kanskje jeg må servere mannen litt vin også? Han har jo jobbet 13 timer i dag, og jeg kunne godt tenkt meg et glass 😉

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse. Bokmerk permalenken.

10 svar til Besøk hos osteopat

 1. Tina sier:

  Er så bra at det finnes alternativ behandling!!! Mye god hjelp å hente der!!
  Nye Batman filmen var veldig bra! Vi så den forrige uke vi også 😉

  Kos dere med sofakinodate 😉

  Klem

 2. Tonje sier:

  Trur eg også treng eit besøk hos osteopat for å få løyst opp nakken litt. Veit at bekkenet er skeivt og difor får eg feil stilling på skuldra og vondt i nakken. Løvli… Det hjalp ikkje med kiropraktor og massasje (au!) hos meg, men kanskje osteopat kan vere tingen. Verdt å prøve i alle fall!

 3. Marte sier:

  Jeg har slitt med bekkenplager i 5 år! Etter ett besøk hos osteopat har jeg løpt flere ganger i uka:):) Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd og anbefaler det til alle!!:)<3 Så bra at du får hjelp:)

 4. Jeg har også god erfaring med osteopat, men også med kiropraktor og massasjeterapeut. Vikrig å prøve ulike behandlingsmetoder for å finne hva som passer en selv og sine plager.

 5. Birgitte sier:

  Jeg er nysgjerrig på osteopati. Har prøvd fysioterapeut, manuell terapeut, psykomotorisk behandler, naprapat og akupunktør oppgjennom årene mot mine mange vondter, men har ikke følt at noen av dem har hjulpet fullt og helt. Jeg sluttet til slutt med alt av behandlinger. Syntes jeg brukte altfor mye tid og penger i forhold til hva jeg fikk ut av det. Hva kan en osteopat
  gjøre som ikke de andre kan, tror dere?
  Ellers: jeg eeelsker også Batman-filmene! Har ikke fått sett den siste ennå, men den første så jeg da jeg var rundt 15 år. Så den først med en venninne en lørdag kveld. Satt så oppe halve natta og hørte på Prince-soundtracket, så tok jeg bussen inn søndag formiddag og så første mulige forestilling igjen – mutters alene:-) lever meg så veldig inn i eventyrfilmer, gamle dama som jeg er: Ringenes Herre, Harry Potter osv, osv

 6. Jane sier:

  Jeg har netop haft to besøg hos en osteopat. Jeg havde revet en muskel over i hoften (AV!), som hun satte på plads, så den kunne vokse ordentligt sammen, og så fandt hun også skævt bækken og hybermobile led. Så farvel yoga… 😦 Men det er jo rigtig godt at finde frem til sine svagheder, så man kan styrke dem langsomt. Jeg blev anbefalet at skrue op for core træning à la pilates. Det mente hun ville minimere risikoen for skader fremover…

  Hvis jeg havde penge ville jeg komme der oftere. Man har jo altid en skavank eller to, de kan kigge på 😉

 7. idamholm sier:

  Timer hos osteopat er virkelig gull verdt. Jeg går til en kar som heter Tony Bansi som holder til på Skarpsnop i Oslo, og han er utrolig dyktig. Kjempeglad for at jeg har funnet ut det!

 8. monica sier:

  heisann. Jeg gikk hos osteopat i begge mine svangerskap, og han holdt meg stabil med bekkenløsning, samt andre plager. Har hatt en pause noen år , før jeg fikk en fysisk knekk i høst og da oppsøkte jeg osteopaten min Magne Samsonstuen /Torpa igjen. Han har fått meg opp på bena igjen, men har fortsatt en vei å gå. Har vært mye å ta tak i, men han gjør underverket og det er fremskritt. Anbefales på det sterkeste. Han er både fysioterapaut og osteopat.
  Har også vært hos han med to kolikkbarn og etter en behandling sov begge om natten og hadde bare to etterbehandlinger på dem. Det er rask og effektiv behandling!

 9. Tilbaketråkk: Gaustatoppen med barn | Fristende lavkarbo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s