God morgen:)

Det må da være evigheter siden forrige lørdag-morgen-innlegg?

I dag skal vi på tur med familie og venner til Bastøya og overnatte på fyret. Bastøya er en perle i Oslofjorden. Men den er en fengselsøy, og kun en liten del er åpen for andre. Det er i første rekke ei lita strand, dit det er det lov å kjøre over med båt og gå i land, eller bare ligge å plaske i båten. Det er mange år siden sist vi var der, og særlig ungene gleder seg. Det er spennende å overnatte på fengselsøy!

I går skulle min kjære og jeg på båttur. Kanskje sommerens siste, og en av få turer bare oss to. I tillegg skal vi selge båten, og min kjære synes det er trist. Uansett, da vi skulle på tur, tenkte jeg på dere… Dere skulle nemlig sett meg. Det ble mørkere og mørkere på himmelen, og vi satt i bilen og fulgte med på været. Det vil si, jeg fulgte med på himmelen, Einar fulgte med på yr.no. Tilslutt begynte det å regne. Jeg hadde mest lyst til å skrike ut at han skulle kjøre meg hjem, men mitt noe avvisende kroppspråk og kommentarer generelt var visst nok til at han tok hintet.

Da vi kom hjem igjen, kom også sola. Dessverre. Da var det en som var bittelitt lei seg for den avlyste båtturen her hjemme. Og da vi så skulle gå og hente Mira i barnehagen OG plukke bringebær på veien hjem, ble vi nesten skilt. JEG ville plukke bær, HAN ville hjem og Mira måtte på do. I slike situasjoner, kjære dere, er jeg en sur kjerring og jeg tenkte at nå skulle dere sett meg. Gang Hormonella med to, minst. Og nå har jeg faktisk tatt min omega3!

Oh joy:) Da vi kom hjem dro jeg på meg løpetøy. Ut i skogen, bakkeintervall i en tung bakke på 200 meter. Det hjalp! Noen ganger fører en treningsøkt til en ny start, og når man kommer hjem så orker man å gi en klem og bli gode venner igjen og kysse og sykle av gårde med ungene til deilig middag hos herlige venner og sykle hjem først klokka elleve mens Mira nesten sovner på sykkelen (godt den henger på pappaen sin sykkel) og vi likevel ser ferdig håndballkampen selv om det er altfor sent for minsta.

Hehe, håper dere kjenner dere bittelitt igjen, altså. Jeg fikk iallfall 2 stakkarslige desiliter ut av bringebærturen gjennom skogen. Det holder til en smoothie, minst 🙂

Håper dere får en nydelig helg! Her skinner solen, og Bastøya venter på oss!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

2 svar til God morgen:)

 1. Lina sier:

  Veldig koselig med lørdagsmorgeninnlegg igjen 🙂
  Takk fo gaven som jeg fikk før sommeren, det har blitt mange gode stunder med god te!
  «Liker» og lese at det er andre som også er litt hormonelle, egentid er da gull verdt (ikke det at jeg er så god på det selv, men vet at det er det som trengs for å fikse opp i mitt eget groms).
  Ønsker deg og dine en flott søndag.

 2. Lissi sier:

  Håper dere har hatt en flott helg -og takk for lørdagsinnlegget 🙂

  Uff, disse hormonene… Kjenner godt til de ja! Men noen ganger overrasker de og, denne mnd merket jeg kun ørlite til kort lunte dagen før «dagen».. Normalt kjefter og smeller jeg hele uken før 😉 Mannen bemerket det også… «Jøss, denne mnd var du jo ikke så ille» nevnte han her om dagen… Er litt godt å ikke være sur og, men disse hormonene rår man jo ikke med akkurat 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s