Tilbehør til maskinen min <3

Aller først; flere ganger i sommer har jeg satt meg ned for å ta et raus for å svare på kommentarer. Men hver gang har det hengt seg opp, slik at jeg har fått svart på en, og så er det stopp. Takk til alle som har kommentert men ikke fått svar. Og Marianne, under opplæring, Lissi, Birgitte og alle dere andre: ♥

Forrige uke så dere bilder fra jordbærverkstedet til Mira og meg. Nå har jeg vært på befaring og funnet bringebærbusker i skogen som skal til pers.

Hittil har jeg lånt en installering til Kitchen Aid’en, en fruktpresse (?). På norske nettbutikker fås den bare kjøpt i sett til 1500 kroner. Settet er supert, men jeg vet helt ærlig at jeg bare kommer til å bruke fruktpressa. Jeg snuste litt på ebay, og der får man kjøpt det separat.

I dag kom hentelappen på posten. Jeg betalte 445 kroner, samt 200 kroner i toll og avgifter. Dyrt ja, men jeg har jo selv valgt den maskinen min. Dessuten er det bedre med noe til 650 kroner som er i bruk enn noe til 1500 hvor bare 1/3 er i bruk. Smart, eller hva? Det beste er at det er superenkelt i bruk, og at du ikke trenger å rense eller skrelle på forhånd. Kitchen Aid fikser. I ♥ my Kitchen Aid 🙂 Har du tilbehør til din som du bruker mye?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

6 svar til Tilbehør til maskinen min <3

 1. Ellen Olsen sier:

  Jeg har hele settet å bruker de andre delene mye, bare denne jeg ikke har brukt men skal prøve nå:) du burde ha hele settet:)

  • Gjør du? Bruker du kjøttkverna? Til kjøtt eller noe annet? Nysgjerrig 🙂

   • Ellen Olsen sier:

    Kjøttkverna trenger man til den delen som du har. Pluss at jeg kverner kjøttdeig i den og fiskefileter til fiskekaker. Den andre tingen bruker jeg til å raspe ost og grønnsaker.
    Den brukes nesten hver dag her:) Pølselaging er det ikke her så den får ligge i fred:)
    Kanskje jeg skal lage et innlegg om det på bloggen min:)

 2. Lissi sier:

  Jeg bare ønsker meg kitchen aid..Så har ingen ting å dele der 😉

  Men vet du hva Cecilie? I ferien har jeg begynt å løpe… Bestemte meg for at jeg bare MÅTTE begynne å like og løpe -når det ble mindre innetrening på treningsenteret pga ferien.. Og annenhver dag i snart tre uker nå har jeg løpt! Og jeg er hekta.. Og blitt avhengig! Til nå har jeg løpt på morningen før frokost, 30 min -og det holder i massevis..Har målt opp runden med bil og det er nøyaktig 6 km.. Etter løpeturen har jeg trent styrkeprogrammet som datteren min har fått fra håndballtrenerene sine for å opprettholde trening i sommer.. Synes det er så herlig! Selvfølgelig savner jeg ren styrketrening også, men jeg skal opprettholde løpingen ute annenhver dag også nå etter ferien -det er helt klart 🙂

  Ha en fin helg, søte du 🙂

  • Ønske deg penger til både bursdag og jul 🙂 Jeg har pleid å ønske meg penger når jeg skal kjøpe noe litt dyrt. Det er liksom forskjell på å ta penger fra kontoen og penger man har fått 🙂 IALLFALL når det er kjøkkenting, som mannen ikke er så interessert i 😉

   Herreguuuuuuuuuuuuuuud! Løper du 6 km på 30 minutter? Det er helt utrolig, jeg er dødsimponert! Hvis vi noen gang treffes blir det kaffeslaberas, ikke løpetur 😀 😀

   • Lissi sier:

    Er det sååå bra å løpe 6 km på 30 min?? Jeg er heeelt ferdig etter denne halvtimen da, puster og peser som om jeg skulle hatt kols…he he…

    I morra er det dags igjen -gleder meg faktisk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s