Noen ganger…

Spiser vi egg og bacon til frokost 🙂 Men ikke alltid, som noen synes å tro.

Denne omeletten er laget med egg, kokosfløte, litt salt og gressløk, samt bacon. Enkelt og godt!

Kokosfløte er flytende, tykk kokosmelk. Her hjemme fins den i bokser a 2 dl, og koster ca 17 kroner. I Sverige fant jeg bokser på 5dl til 22 svenske kroner…

20120713-104536.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

12 svar til Noen ganger…

 1. -Marianne- sier:

  Synes nesten at det må få være lov å fremdeles like egg og bacon i ulike varianter selvom man har ett kosthold med redusert karbohydrat. Men den diskusjonen er jeg forsåvidt ferdig med for lengst…nå om dagen så pleier jeg å slenge oppi ett egg i smoothien som jeg drikker til frokost. Merker at jeg holder meg mett lenge når den er laget av tyrkisk youghurt,litt vann, avocado, egg og litt bringebær (for å få litt delikat farge og smak. På godværsdager..som det forøvrig er lite av..feirer jeg med en liten dæsj med kremfløte oppi også!
  Ha en strålende dag, kos deg med unga!

  • Spørrende sier:

   «Synes nesten at det må få være lov å fremdeles like egg og bacon i ulike varianter selvom man har ett kosthold med redusert karbohydrat.» ?!
   Jeg trodde egg og bacon omtrent var definisjonen på perfekt lavkarbokost jeg. Er vel minimalt med karbohydrater og godt med fett i det. Eller tar jeg grådig feil nå?

   • -Marianne- sier:

    God kveld. Uttrykte meg nok litt klumsete: det jeg mente å si er at jeg blir litt lei av oppfatningen av at lavkarboere alltid sverger til egg/bacon. Jeg har alltid laget mye spennende av egg/bacon og når jeg, som jeg alltid har gjort, lager eks eggmuffins med bacon oppi får jeg kommentarer på at ‘jaja, ser du spiser lavkarbo’. Nei, jeg har alltid spist dette og fordi jeg tilfeldigvis fokuserer på lavkarbo nå, så er det så kjipt å bli ‘stempla’ og synes synd på egg/baconet også.
    Egg/bacon er kjempemat

 2. Spørrende sier:

  -Marianne-: Aha, men da skjønner jeg! Ble litt forvirret der, så takk for oppklaringen 🙂
  Eggemuffins hørtes utrolig godt ut! Og egg er jo super mat uansett om man spiser Lavkarbo eller ikke. Som vegetarianer er jeg prinsipielt i mot kjøtt så baconet uttaler jeg meg ikke om.
  Igjen, takk for at du tok deg tid til å svare!

 3. Apropos kokosmelk – den har steget veldig i pris! For noen år siden kosta en boks under 10 kroner, nå koster de gjerne over 20. Ikke at det utgjør så mye, men stigningen er formidabel.

 4. Anna sier:

  Kjære Cecilie.
  Har du bloggsommerferie?
  Savner dine livsbetraktninger og din inspirasjon. Håper du har en fin og avslappende sommer.
  Klem fra Anna 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s