Siden sist:)

Jeg har hatt bloggferie noen dager, jeg. Ikke planlagt, men noen ganger trenger jeg å føle at jeg ikke må noe som helst. Det trengte jeg nå som jeg skulle prøve å hente meg inn!

Siden sist har jeg løpt… Tre joggeturer på 4k. Deilig! Nå skal jeg begynne å øke distanse, gleder meg!

20120711-082914.jpg
Jeg har svingt kulene mine, stort sett etter joggeturene.

20120711-082959.jpg
Vi har vært ute med båten og på stranda, og jeg har badet flere ganger 🙂

20120711-083053.jpg
Jeg har fått pakker fra iherb…

20120711-083125.jpg
Vi har spilt spill 🙂

20120711-083303.jpg
Jeg har testet mirakelnudler som pasta. Det likte jeg! Ps: damp på linsa 😉

20120711-083412.jpg
Vi overrasket venninnen min med Prosecco og gave da hun endelig og svært velfortjent startet ferien sin!

20120711-083517.jpg
Jeg har spist på Brygga i Tønsberg, både med Einar og med venninner. Jeg har også lekt sjåfør for lett beduggete nevnte venninner… Tror jeg hadde kommet meg tidligere hjem om jeg hadde gått 😉

20120711-083848.jpg
Vi har vært på shopping i Strømstad og på Nordby. Vin og mat, og jentene fikk kjøpe seg litt. Sofia ønsket seg klær, Mira ønsket seg en paraply 🙂 ingen tvil om hvem som er rimeligst i drift… Sofia møtte Sune fra Mesterenes mester på ferga, det var stas!

Denne hvitvinen kjøpte jeg. Elegant! Den er god på smak også:)

20120711-084313.jpg
Håper dere nyter late dager dere også! Og at dere som ikke har ferie enda har gode, rolige dager likevel 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

9 svar til Siden sist:)

 1. linda sier:

  Ser ut som du har koset deg, missunner deg treninga. Må komme igang igjen blir inspirert av deg vettu. Mitt spørsmål ser at du har brukt miaklenudler jeg har også disse fra iherb, men Lurer på hvordan jeg tilbreder dem?
  Linda:)

 2. anjaholt sier:

  Jadda, jeg har også kastet meg på joggebølgen. Gjett hvem som har trøbbel med støle muskler i dag etter to 5 km på rad? Jupp, det er meg. Lærer jeg til neste gang? Nei.;)

 3. anjaholt sier:

  Ps. Den hvitvinen….den skal jeg ha KUN pga utseende….. Om den smaker bra anser jeg det som et pluss! 🙂

 4. Lissi sier:

  Ahhh..Høres ut som du har hatt noen herlige dager 🙂

  Jeg starter ferien til uka, siste arb.dag i morra -ååå, som jeg gleder meg! Ikke skal vi noe spesielt, tar alt på sparket i år.. Men noen utenlandstur blir det neppe! Skal sørge for å slappe av og gjøre ting jeg har lyst til.. Planen er også å få til noen joggeturer.. Ja, du hørte riktig 😉 Jeg hater å jogge/løpe egentlig..Men datteren vår liker det og gjør det mye i forbindelse med håndballtrening og sånn så da jeg jeg bedt henne dra meg med nå i ferien -så kanskje jeg kommer inn i gode rutiner og kan fortsette etter ferien og… Hvem vet?! Mannen har kjøpt nye løpesko til oss begge (hun har vokst fra sine) og jeg sutret meg til ett par jeg og.. Så første mål er en joggetur lørdag morgen! I nye joggesko…

  Klem

 5. under opplæring sier:

  koselig og høre fra deg igjen! 😉 ser ut til at du storkoser deg :)))))

 6. under opplæring sier:

  Nå har jeg også kjøpt den stilige hvitvinen,var en tur i sverige vettu! Gleder meg til å smake på den,håper ikke den er søt 🙂 Liker de friske og tørre 🙂 Men d gjør vel du også ettersom jeg har forstått:) Gikk bananas på innkjøp av mørk sjokolade også,var temmelig billige de 70% pakkene der seddu,de som ser ut som en liten kofektpakke.Der hadde de fått en ny 70 % med mintsmak! Herreminhatt så goooooode de er! Gikk på en liten smell akkurat nå……er små 10g sjokolader som er pakket inn og jeg gikk som en jojjo frem og tilbake i skapet og vips,så hadde jeg spist 4 stk! ;( Skulle ønske de hadde disse i 86 %,for 70 % er litt for lette og milde og lett for meg og overspise av disse! Men de burde du prøve,i sverige kostet en fin pakke bare 40 kr! Tror de koster nærmere 100 her hjemme….. Flott og by på ved evnt.kaffibesøk(hvis d er noen igjen!) ……bare et tips 😉

  • Jeg er ganske sikker på at jeg sjekket den i fjor da jeg smakte den første gang. Den er iallfall veldig god, og er ikke søt 🙂 Den sjokoladen vet jeg ikke om jeg har oppdaget? Hvilket merke er det? Er det forresten de til Freia? 70% er litt for søt for meg, jeg gjør akkurat det samme som deg. Jeg gjør egentlig det samme med 86% jeg, er visst en håpløs sjokoholiker 🙂

 7. under opplæring sier:

  huff,ja det er freia sine små 10g pakket inn.Altfor lett og overspise av disse!Men nydelig m mintsmak asså.Skulle ønske de fikk den m mint i 86% sjokoladen også. Jeg burde nok bare la boken din ligge og samle litt støv en stund fremover,merker jeg fokuserer litt for mye på desserter og snop seddu….Og i løpet av sommeren har 3 sure kg sneket seg på. Men du,i dag kjøpte jeg bremykt smør,d er vel ok på lavkarbo,jeg klarer ikke smaken av meierismør på lavkarbobrød lenger asså ;( ush…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s