Jaaaaaa!

Jeg er frisk og har testet beina igjen! Endelig, endelig, endelig! Jeg er så hverdagslykkelig akkurat nå at jeg nesten ikke har ord.

Løpeturen ble bitteliten, 3,3 km. Tida var jo så der, men kroppen føltes fin, og det var ikke blytungt. Skogsbunnen var herlig sølete, men det er en drøm å tråkke feil i mine flate Inov8, det gjør nemlig ingenting.

Da jeg kom hjem, svingte jeg kulene mine litt på verandaen. Jeg fikk trent bein, rygg, skuldre og armer. Jeg er nesten i festhumør jeg nå!

Mens jeg løp tenkte jeg på målene for i sommer: holde meg frisk, løpe og svinge kuler. Jeg håper, håper, håper at jeg får en lang, god løpeperiode nå. Jeg har tusen ønsker for løpingen, men først og fremst drømmer jeg om å nærme meg mila igjen. Samt å løpe litt raskere. Men først og fremst skal jeg bare juble for hver løpetur jeg får!

(PS: Einar smugfilmet meg mens jeg svingte kuler. Jeg skal prøve å poste videoen på facebook-siden min. Uææææ).

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Trening. Bokmerk permalenken.

3 svar til Jaaaaaa!

 1. under opplæring sier:

  Du er flink asså! Skulle ønske jeg hadde din energi til å trene! Skal ta opp Zumba og gå kveldsturer til høsten og kanskje,kanskje kanskje prøve meg på joggig(i bekmørket!!!!! ) hehe…,men tar alltid helt fri noen gode sommermnd! Styrke trenging makter jeg bare ikke,synes d er så ufattelig kjedelig rett og slett og liker ikke når d svir i musklene! 😛 så man kan trygt si at vekttapet mitt uten styrke trening har satt sine spor!!! :O Men men….. er glad for minus 25 kg uansett om jeg har blitt slapp i fisken! De siste 10 kg har jeg tatt på lavkarbo 🙂 Merker nok at jeg i år,som i fjor sliter litt nå som d er sommer og ferie og vi er mye i båt og på stranda og bil ferie!! Er ikke så lett og få i seg nok fett rett og slett men derimot litt lettere og få i seg for mye karbo og litt for mye søte deilige jorbær og litt potetgull! Usj…..anger like mye hver gang men voldtar som regel en pose potetgull litt for ofte for tida!! Huff,får ett dugli saltbehov og samboeren min lever ikke på lavkarbo og har som regel potetgull liggende…….Og d er han som får kjeft når jeg har slikket potetgullposen tom for salt!!!!! 😀 IKKE BRA……… 😉
  Nei,nu skal jeg mekke meg litt luch til i morra,blir vel egg av noe slag ;))
  Takk for deg og bloggen din,titter innom ett par ganger hver eneste dag asså! :))))

 2. Så fantastisk deilig å kjenne kroppen fungere igjen!!! Å løpe en mil, å løpe en time, hva som en kommer først gjør meg lykkelig. Litt fordi jeg egentlig ikke liker å løpe, så jeg blir barnslig stolt når jeg gjør det allikevel. Men dagens sykkeltur, som jeg hadde i dag til Tryvann, det er sånne dager som gjør at hverdagslykken setter seg godt i kroppen. Nyt den følelsen!

 3. Birgitte sier:

  Så bra du er i gang igjen! Jeg måå også i gang denne uken. Jeg var så godt i gang med løping i mai, men så løp jeg for langt for tidlig, tror jeg (11 km) og så fikk jeg tilbake mine gamle vondter i venstre hofte/nederst på rygg. Det var et par uker jeg nesten ikke fikk sove pga dette. Så har det vært en voldsom intensiv jobbinnspurt og jeg har ikke trent, jobbet for mye, vært for sliten og som alltid kompensert med å spise altfor mye, så nå er det bare kropp i krise her. Jeg lurer også på om jeg skal gå bort fra å løpe så langt, heller fokusere på intervall. Tror ikke kroppen min har så godt av det, og kanskje ikke en del andres heller… Det er jo blitt så in å løpe lange løp, det føles som det endelig beviset på at man er god form. Men om det egentlig er så bra, er en annen sak. Her er et interessant blogginnlegg om temaet: http://solveigs-smil.blogspot.no/2010/11/optimal-trening.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s