Treningsoutfit- eller noe:)

Jeg har hatt en mini- treningsøkt. Den første på hele tre uker! Jeg har jo kjøpt meg kettlebells, og har virkelig gledet meg til å svinge meg litt.

Einar holdt forøvrig på å steile, men dere husker kanskje shoppedealen? Den kunne jeg bruke mot han, og så ble det stille 🙂

Jeg må ha en rolig start, og gjennomførte et lite program med 8-kilos kula. 15 to-arms svinger, 10 enarms svinger og 6 skulderpress. Det hele gjentatt 4 ganger. Pulsen føk raskt til værs, neste gang skal jeg ha på pulsklokke.

Det beste var lettvintheten. I bikini og solbriller, barbeint i solen på verandaen.

20120627-113014.jpg
Kan dessverre ikke vise lenger ned, jeg er på mitt mest dvaske siden jeg la om kosten for over tre år siden 🙂 Jeg er nødt til å trene, gitt.

Kulene bestilte jeg fra x-life. Det fins masse inspirasjon på YouTube! Bare søk på kettlebells. Jeg skal virkelig prøve å svinge mine flittig i sommer.

20120627-113417.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Treningsoutfit- eller noe:)

 1. Trine sier:

  *liker* 🙂 Kettlebell er gøy. Trener med det på Elixia. Både som enkeltøvelser og på gruppetimer. Kjempegøy og effektivt. Det kjennes godt et par dager etterpå! Nyt ferien, og trening 🙂

 2. LindA sier:

  Anbefaler ikke hansker, da kula skal «gli» naturlig i hendene under treningen. Man vil få litt trevler inni håndflatene, men man vil herdes etterhvert:) Og det aller beste er å kjøpe kuler som er like i størrelsen uansett kilo, det er slik de internasjonale konkurransekulene er, og det handler litt om hvordan de ligger på kroppen når man feks. skal til med clean. 🙂

  • Takk for tips! Det med størrelse visste jeg ikke. Jeg hadde egentlig bestilte slike «vanlige» svarte, men de var utsolgt. Foreløpig skal jeg bare bruke de her hjemme, så det får gå 🙂 deltar du i konkurranser?

 3. LindA sier:

  Bare hyggelig 🙂 Neida, jeg deltar ikke i konkurranser, trener bare på treningssenteret 😉 Men de er veldig flinke der! De kulene vi trener med er rosa(8kg) blå(12kg) osv… Høyere opp på kiloene er jeg ikke kommet;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s