Ferie!

Da er sommerferien 2012 i gang! Det skal bli godt, kjenner jeg. Fjorårets ferie ble benyttet til bokskriving. Det var utrolig artig, men jeg jobbet så godt som hver eneste dag. Kun syv dager hadde jeg helt fri, og manus ble levert sent på kvelden før jobben startet igjen! I tillegg sto jeg opp rundt syv for å skrive-hver dag!

Denne våren har brakt med seg mye sykdom i min nærmeste familie. Det har gått innpå meg, og forkjølelsen min klorer seg fast. Kroppen er rett og slett litt sliten. Det kan skje oss alle, og nå skal jeg ligge rett ut tre dager til ende og bare lese og hente meg inn. Det skal bli godt! Jeg starter med boka jeg burde ha lest for lenge siden; Nådens omkrets av Jørgen Brekke (min fetter)! Noen som har lest den?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Ferie!

 1. Amal El-jeries sier:

  God bedring, Cecilie. Kos deg med boka og nyt dagene som kommer. VELFORTJENT!!
  Ønsker deg og dine en fantastisk sommer!

 2. Camilla sier:

  Kos deg med godt fortjent ferie! 🙂 Jeg fullførte Nådens Omkrets for et par uker siden. Utrolig spennende bok!

 3. Lissi sier:

  Kos deg med velfortjent ferie 🙂 Fortsatt noen uker til jeg skal ha ferie, men for aller første gang skal jeg ha tre uker sammenhengende ferie! Har alltid delt opp litt slik at jeg har hatt to + en, men i år prøver vi noe nytt 😉

  Nå skal jeg lage meg en kaffe og spise opp de myke chocolate chip cookies-ene fra boka de som jeg lagde igår -og så bærer det avsted på trening.. Styrke på bryst og rygg idag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s