Enkelt!

Takk for hyggelige ord i går. Jeg blir helt rørt- og er enda mer lettrørt når jeg er syk enn ellers 🙂

Jeg lå rett ut fra jeg kom hjem fra jobb i går til jeg sto opp i dag. Likevel er ikke formen bedre, og jeg er hjemme fra jobb i dag. Sofia, eldstejenta, er også blitt syk, så her går det i hostekuler og snørrpapir.

Da jeg var liten, kom alltid farmor og farfar på besøk med blad og snop når vi var syke. Jeg elsket det, og gjør akkurat det samme med egne unger.

Jeg måtte levere minsta i barnehagen i dag morges. Einar starter så tidlig på jobb, så det er ofte jeg som leverer selv når jeg er syk. Er det flere som har det sånn? Da ble det også en rask tur innom butikken, og da jeg kom hjem med varme kyllinglår, blader og kald drikke, sa Sofia at jeg alltid steller så godt med henne når hun er syk og får henne til å føle seg bedre.

I det jeg smeltet, fortalte jeg om farmor og farfar, og at det de gjorde betydde så mye for meg. Vi er veldig heldige som fortsatt har dem, men jeg har tatt litt av jobben selv 😉

Etter morgenens utflukt ( skulle ikke mer til for å slite meg ut) har jeg ligget rett ut, med kaffe og blader og parmesan-snack. Mmmmm! Nå prøver jeg å hvile av meg denne sykdomsrunden, jeg er klar for å bli frisk!

20120620-134930.jpg

20120620-134940.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

10 svar til Enkelt!

 1. Huff, syns du har vært mye dårlig i det siste?! Stakkars:( Masse god bedring til deg og veslejenta!!!

 2. God bedring til deg og Sofia.

 3. Jane sier:

  Jeg er også lidt bekymret for dig, Cecilie. Jeg synes også, du har været sliten længe. Jeg er ved at læse en bog om binyretræthed, som måske også kunne være noget for dig. Jeg genkender i hvert fald visse symptomer derfra. http://www.adrenalfatigue.org/

  Kærlige hilsner fra København 🙂

  • Fine Jane 🙂 Jeg har jammen vært mer syk enn vanlig! Du, jeg har tenkt på det samme. Dette halvåret har det skjedd mye rundt meg, særlig sykdom. Jeg er veldig sensitiv, og jeg merker at det påvirker meg veldig, og jeg har følt meg sliten. Kanskje spiller det en rolle, jeg vet ikke. Nå har jeg straks ferie, og da skal jeg bare ligge i ro til jeg er frisk igjen! Tusen takk for omtanken 🙂 Varme klemmer 🙂

 4. Frutunheim sier:

  God bedring til deg og din datter…. Ferdig grillede kyllinglår er jo enkel og grei kost og lett å få i seg, selv som syk. Ofte det jeg tyr til når jeg overnatter på hotell på jobb og ikke har lyst å gå ut og spise.

 5. Sunniva sier:

  Hei.

  Først må jeg ønske deg god bedring. Det er så koselig å lese om deg og din familie. Du er blitt ett av mange lyspunkt i hverdagen min.

  Jeg fikk boka di av min kjære mann for en stund siden, og den mest brukte oppskriften er Enkel sjokoladekake, – og jeg er enig: Hurra for enkle kaker!

  Jeg synes imidlertidig den kan bli litt i tørreste laget, og supplerer derfor oppskriften med philadelphia ost. Jeg bruker ca 200g. Det kan anbefales på det sterkeste. Osten gjør kaka luftigere og saftigere.

 6. Rita sier:

  Uff,så kjedelig å bli syk nå som solen skinner :)…men all verdens GOD BEDRING til begge to !!
  Den snacks-posen så veldig interessant ut ! Hvor kjøper du de??

 7. Lissi sier:

  Det er en hyggelig tradisjon du har tatt med deg Cecilie 🙂 Jeg husker selv fra barndommen når jeg var syk; så kom alltid mamma eller pappa med et blad og søtsaker. Dulla meg inn i pledd og så kunne jeg bare kose meg! Jeg har også tatt dette med videre til mine barn -er de syke venter det en liten oppmerksomhet. Jeg er nok litt strengere på søtsakene, men et blad, en leke og masse kos -det får de 🙂

  Min forkjølelse er heldigvis på retur nå, men jeg er fortsatt mye trøtt og sliten. Startet å ta omega 3 kapsler for litt siden og det var nok rundt samme tid at jeg ble trøttere og mer slækk en vanlig. For en del år siden fikk jeg samme reaksjon og leste meg dengang til at noen blir trøtte av omega 3 -så jeg droppet å ta omega 3 -og fikk energien tilbake. Nå lurer jeg på om det samme skjer igjen. men jeg skjønner ikke hvorfor jeg skulle bli så trøtt av noe som alle anbefaler?! Må google litt 😉

  God bedring til deg og Sofia!

 8. Sissel sier:

  Kjenner igjen mange av symptomene du skriver om. Har hatt det slik selv. Kom endelig til en som tok hårmineralanalyse og matintoleransetest av meg. Skal si endringen har gitt resultater! Binyretrettheten min er over, og mange av symptomene som følger en slit tilstand borte. Selv om det betød en hard diett uten sukker, mel, egg, gluten, nøtter og gjær for mitt vedkommende. Har gått på denne dietten i 3 måneder og er et nytt menneske! Skal nå forsiktig prøve meg på de matvarene jeg reagerte på i testen for å se hvordan kroppen takler dem. God bedring, er ivrig bruker av boken din!

 9. Sissel sier:

  Glemte å fortelle deg at hårmineralanalysen min viste skyhøye kobberverdier, og det har store konsekvenser for helsen vår. Tretthet, utmattelse, depresjon, irritabilitet, mangel på sink og jern, og mye annet. Du får google litt. Høres ut på de gjentatte «syk eperiodene» dine at du er nokså utmattet. Ta vare på deg selv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s