S.Y.K

Det ble tidenes korteste campingtur på meg i går. Jeg våknet med feber og vond hals (mitt svake punkt), men tok to paracet og dro på tur. Da jeg var vel fremme, var jeg allerede helt utmattet, og måtte bare reise hjem igjen.

Jeg var veldig glad for den avgjørelsen da jeg våknet enda dårligere i natt.

Jeg er så lei meg for at jeg er syk igjen. Jeg har tendens til å analysere veldig, og føler nå at kroppen hyler at jeg ikke har tatt godt nok vare på den i det siste. Jaja, jeg har jo ikke akkurat mishandlet den altså, men jeg er i selvbebreidende modus nå, gitt.

Også jeg som skulle starte mitt nye, bedre og ikke minst sammenhengende løpeliv i dag! Jeg er jo enda mer inspirert etter helgen, forteller mer om det senere 🙂

Enn så lenge leser jeg løpelitteratur og prøver å kose meg litt.

20120612-094511.jpg

En porsjon kokosyoghurt med rått kakaopulver, dobbel espresso med kokosfløte, bok – og så får jeg finne meg et blad jeg har liggende om løping. Jeg har ikke tenkt å gi opp!

20120612-094844.jpg
Beklager kursiv- jeg blogger fra mobilen og får ikke rettet det opp 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

17 svar til S.Y.K

 1. Catrine sier:

  GOD BEDRING!!! 🙂

 2. Hilde Cecilie sier:

  God bedring til deg!

 3. cecilror sier:

  God bedring! kjøp deg spirulina, amla – c, og chlorella. Jeg blir ikke sjuk så lenge jeg sverger til det. Med en gang jeg kutter det ut, eller blir sløv, noe jeg blir innemellom, merker jeg tendenser til vond hals mm. Så jeg sier: Få i deg grønne tabletter, hvis du ikke gjør det allerede. OG gi kroppen ro 🙂 God bedring 🙂 ps. den youghurten med kokosmelk ser rågod ut! MÅ testes ut!!!

 4. Tini sier:

  Masse god bedring Cecilie, håper du kommer deg fort!!! Klem Tini

 5. Tina sier:

  Skjønne deg, titter bare innom for å ønske deg masse god bedring. Håper det gir seg raskt. Kryp under dyna og vær bare Cecilie nå, så blir du snart frisk. Kjempe knib fra meg:-)

 6. Marit sier:

  Hei!! Har ett lite spørsmål: åssen yoghurt hadde Mira i barnehagen idag? Har fått beskjed av Mio at han MÅ ha lik for den var så bra…He He. Ellers må jeg si det at jeg har prøvd flere av oppskriftene i boka di… Mye godt.. God bedring!

  • Takk, Marit 🙂 Hehe, hun hadde Snjo (el var det Sjno?) fra Q-meieriene. Den med bringebær. Den falt hvis veldig i smak hos begge jentene. Tror den inneholder litt mye sukker, bare…

   • Marit sier:

    Da får jeg kjøpe den neste gang vi er på butikken… Han kom hjem å fortalte om den, så da må vi bare prøve..

 7. under opplæring sier:

  Neimenn stakkars deg,god bedring! ;(
  I dag kom jaggu med i herb pakka mi som jeg var så heldig og vant på trekningen din! Guri så morro,som et like kick rett og slett!fnis…….. Må bare si takk enda en gang jeg asså. Det første jeg gjorde var og smelte 86% m cocosa,hakket pekanøttene og slang oppi litt gojibær og litt flaksalt og heiv d på frysa i en feiende fart og vips!-Deilige snacks biter til kaffi etter middagen!!(…bare ett par asså,må jo spare litt ;)) Fy søren så gildt! Skal jaggu m prøve og lage pecanøttmarsipan tror jeg og trekke m sjokolade!Mange muligheter…..gøy!

  Et lite spm…..skal lage noen kjeks til helga,skal på jentefest seddu og der byr bursdagsbarnet på ost og kjeks.Og jeg vil også gjerne spise med god samvittighet og vil derfor gjerne bake med meg noen.Har du en favoritt fra boka di som passer godt til ost og rødvinskveld da??????

  Kos deg med bok og kokosyogurt-kaffi og det som måtte friste når man er syk.
  Tror jeg må lære meg og bestille fra i herb jeg også nå,kan jeg spør hvor mye du måtte bestille i frakt/porto på min pakke?? …En gang må vel bli den første! ;))

  • Hei, søte du ❤ Så gøy å høre:):) Pakken kostet 6 dollar i frakt, så det er jo virkelig rimelig frakt! Synes virkelig man får mye for pengene.

   Jeg tror jeg ville bakt mandel- og sesamkjeksene (er det det de heter, tro? Orker ikke lette på rumpen og se :)). Evt med litt friske urter i, nyyyydelig!

 8. under opplæring sier:

  Oki!Nei bare sitt du Cecilie! humre…..Ser jo en oppskrift nå som faktisk står passer til vennindekveld og greier!! :-O ,spørs om d i så fall blir m tørkede urter istedenfor,blir liksom aldri til at jeg bruker urte restene til noe seddu. istedet for hjemmelaget mandelmel,tror du jeg kan bruke dette mandel melet jeg fikk i i herb pakka?? Samme mengde som i oppskriften i så fall?for der står d jo hjemmelaget mandelmel.
  Da prøver jeg de tror jeg….
  Guri,jaggu med godt jeg og alle oss andre har deg både her på bloggen og i boka di!! 😀

  Det var da forresten kjempe lite frakt,greit når d koser så lite må jeg si.

 9. Divamamma sier:

  God bedring:)

 10. Khi sier:

  God bedring! 🙂

 11. Tatjana sier:

  Åh, jeg elsker den bog! Har læst den flere gange og får sådan lyst til at løbe hver gang 🙂
  Jeg elsker også din kogebog og håber på at udgive en lignende dansk version i nærmeste fremtid.
  Kig gerne ind på min blog.
  God bedring!
  Kærlig hilsen Tatjana

 12. under opplæring sier:

  Ja!Nå tok jeg sjansen på at det gikk greit og lage sesam -og urtekjeksa dine med Almond melet fra Iherb isteden for hjemmelaget…..Og de blei NAAAAAMMI NAAAAAMMMMMM! Jeg ventet og ventet på at de skulle blir sprø på rista…. er nemlig skikkelig utålmodig når d gjelder dette og var helt sikker på at de ikke ville bli sprø,men etter en god stund så blei de heldigvis det! Puuuh…… Smalt oppi noen goji bær i noen også,så godt atte.Måtte faktisk ta meg ett glass rødvin til når jeg dro frem urtesmøreosten oppå også! Så disse blir med på jentevinkveld til fredag!
  Nok en gang redder Cecilie`s flotte bok-blogg kvelden! Thanks! ;-D

 13. Lissi sier:

  Jeg sitter også her potte-tett Cecilie.. Og det har jammen vart en stund.. Nærmer meg ei uke nå! Håper det gir seg snart for jeg har ikke orket å trene denne uka heller -bare spist masse unyttig for kroppen 😦 Litt for mye festligheter denne uka -og jeg bestemte meg allerede søndag at jeg tar denne uka med alle de utskeielsene det måtte bli -så er jeg back on track mandag igjen..

  Mmmm… Kokosyoghurt trur jeg jammen jeg skal lage og kose meg med under sønnens barneselskap i ettermiddag -skal iallefall IKKE skeie ut idag….. 😉

  Håper formen din er bedre, hvis ikke får du har riktig god bedring! Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s