Kokosyoghurt

-ala Caroline, aka fotballfrue

Jeg leste om denne på Carolines blogg, og måtte teste. Jeg brukte yoghurt naturell i stedet for tyrkisk yoghurt slik som i hennes oppskrift. Man tar det man har! Jeg har også testet denne med litt rått sjokopulver i-mmmmm!

20120611-193138.jpg
Jeg har brukt yoghurt, litt extra creamy kokosmelk fra Santa Maria, Sukrin og kokosstrø. Noen nøtter, bringebær og kanel er nydelig topping. Dette smaker så godt!

Jeg fikk forresten boka til Caroline med en koselig hilsen i her om dagen. Den ser kjempefin ut, men jeg har ikke rukket å teste oppskrifter enda. Min kjære kusine Live har gjort lay outen på Carolines bok også- det ble kjempebra!

20120611-193554.jpg

20120611-193601.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

2 svar til Kokosyoghurt

  1. Hege-mor sier:

    Denne oppskiften skreiv jeg nettopp ned fra nettsiden til Carolien, med plan om å teste ut i kveld 😉 Synes boken hennes er utrolig fin, veldig glad for at jeg kjøpte den – mange flotte oppskifter, de jeg har prøvd så langt har vært super!! Flott med oppskifter som gjennom året 🙂

  2. deckre sier:

    Gott det såg ut, det borde jag pröva 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s