So long:)

Vi er på vei til Sverige, på noe som heter Europamøte for klubben Round Table. En glad gjeng er høylytt tilstede i turbussen. Vi skal helt til Skåne. Mitt skip er lastet med nøtter, høye heler, regntøy og enkel gallakjole. Dette blir strålende!

Jeg vet ikke om jeg får tilgang til nett eller tid til å blogge. Jeg ønsker dere en fantastisk helg! Varme tanker fra meg ❤

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til So long:)

 1. Ann-Dorte sier:

  Griner… Du har glemt pain-killers… Eller er den svenske klub en stille en af slagsen?? Europamøderne plejer der at være gang i 😉 (selvom det er en del år siden jeg har deltaget – NOTE, min daværende kæreste var ældre end jeg!! griner.. ;))
  Nyd aftenen i gallakjolen – det er skøøønt!! 😀

 2. Marie23 (M23) sier:

  Ønsker deg en god helg!
  Skriver fordi DU har inspirert meg til å kjøre paleo-challenge den siste måneden! Derfor tenkte jeg å gi deg og leserne en liten oppdatering i forhold til hvordan det har gått med meg. For det første er jeg så fornøyd med dette kostholdet at jeg kommer til å fortsette med det som en hovedbasis for mitt kosthold. Men jeg kommer til å spise litt meieriprodukter noen ganger i uka, i sosiale sammenhenger ol, men mye mindre enn før. (Det siste året har kostholdet mitt vært lavkarbo med meieriprodukt).

  Den siste tiden har jeg fått mer energi, i form av at jeg våkner uthvilt, holder koken gjennom hele dagen, og blir trøtt like før leggetid. Med denne maten synes jeg appetitten regulerer seg mye bedre. Jeg spiser når jeg er sulten og stopper når jeg er mett. Ikke like lett for å overspise med denne maten. Maten jeg lager smaker godt og jeg føler at smaksløkene mine har blitt bedre. Drakk for eksempel sweet chilli te her om dagen og den har aldri smakt SÅ god og «søt» før.

  Jeg har hatt et veldig godt humør i det siste og det har vært lettere å gå i gang med både kjedelige gjøremål og komme ut på trening. Jeg føler meg BRA. En bonus er at jeg er tilbake i klær jeg ikke har brukt på 4 år!!! 😀 Har også fått kompelimenter på at jeg ser «fit» ut. Yey og hurra for ekte mat vi er skapt for å spise!!

 3. under opplæring sier:

  god tur! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s