Shoppedeal

Det ser ut som det blir en strålende dag her. Godt er det, jeg skal jo sitte i sola til jeg sprekker 😉

Jeg må bare fortelle… Vi har kjøpt oss ny bil. En sportsbil. Og fordi jeg er så fortryllende at jeg sier ja til sportsbil mens familiebilen begynner å bli gammel og liten, så har vi en shoppedeal. Einar FÅR IKKE LOV til å klage på shopping på en stund.

Jeg vet jo at slike løfter har tendens til å glemmes etterhvert som han får tilbakelagt noen mil i bilen, så jeg måtte forte meg. Det var VELDIG DEILIG å komme hjem med noen poser her om dagen. UTEN at min kjære kunne si noe på innholdet. Sko, løpejakke, treningstopper, paljettkjole… og ny telefon er på vei i posten (begrunnelse: jeg trenger en telefon som tar bedre bilder til bloggen)! Nå blir det vel rimelige egg til alle måltider hele sommeren (erstatning for gamle dagers havregrøt), men det var det verdt. Jeg har ikke fått tatt bilder av min shopping, men dere som er verdens kuleste lesere vil sikkert la meg flashe bilen:

På søndag tok Hormonella ned taket og kjørte seg en tur helt alene. Deilig 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Shoppedeal

 1. Synne sier:

  Så fet bil! Gratulerer, digg med noe stort og sommernytt 🙂

 2. Jane sier:

  Einar er heldig at være gift med dig, Cecilie 🙂

 3. Grattis, og godt å se at dere også valgte riktig merke 😉
  Hilsen fra Hollywood-PT´en

 4. Khi sier:

  Kul bil! ..og shopping er gøy 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s