Hverdagstrim

Hadde jeg ikke hatt bil, hadde jeg vært superfit. True story. Bilen er nemlig på verksted. I tillegg er barnehagen stengt annenhver dag pga streik. Det medførte at jeg i går måtte sykle Mira til tanta si før jobb. Det ble rundt 8,5 km en vei! Og jammen måtte jeg ikke tilbake og.

I dag har jeg gått til oppmøteplassen vår, 3 km. Synd bilen snart er klar, jeg kunne jo blitt supersprek! Her har vi forresten møtt opp med elevene i dag:

20120531-093432.jpg
Ha en fin dag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Hverdagstrim

 1. Divamamma sier:

  Godt poeng her ja!!

  Du får selge bilen da vettu:);)

 2. Lene sier:

  Må bare fortelle: nå sitter jeg i sofaen med et glass rødt og dine herlige pekan-sjokolader fra kokeboken din! De er sååå gode! Forrige helg lagde jeg og min sønn (snart 3 år) din versjon av fruktnøtt med gojibær- ble umiddelbart en ny favoritt hos oss begge 😉 Hvem trenger vel Kinderegg?

  Og kransekakestengene dine bruker jeg å lage når jeg får besøk og tidligere ville satt frem noen kjeks. Fortsatt ingen som har spurt eller kommentert om de er lavkarbo, bare imponert over at de er hjemmebakte! Men jeg bytter ut sukrin med tagatesse-da blir de litt seigere.

  Fortsatt god helg til deg og dine!

 3. Bilen gjør oss late, ingen tvil om det. Jeg solgte min lille, gamle bil i våres, så nå har vi bare én bil i heimen. Det blir LITT mer sykling av det, men absolutt ikke nok.

  Jeg er salig imponert av dine 8,5 km * 2 :))

 4. Wenche sier:

  Hei:)
  Jeg har laget meg en bilfri mnd :))). Går til og fra jobb og sykler til butikken!! Dette har faktisk ført til ett vekttap på -3 kg så langt på to uker:)))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s