Nyttig lærdom (full stans på gamle damer:)

Dere som liker bloggen min på facebook, vet jo at jeg fikk en skikkelig strekk i låret i går.

Dere som ikke følger bloggen på facebook, vet ikke at jeg skulle sparke en elev bak på tull i gymmen. Allerede i tilløpet mistet jeg fart og kjente at noe var galt. Og da jeg skulle sparke fikk jeg en skikkelig strekk. Det ble ikke akkurat trøkk i sparket, for å si det sånn. Jeg fikk rett og slett svi.

Lærdom: ikke spark elever.

Jeg holdt på å droppe Bootcamp-timen i går. Jeg hadde til og med tenkt å droppe den, og sendte melding til instruktøren. Men vet dere hva, mannen min ville gjerne være med, og mente at det sikkert kom til å gå seg til bare jeg fikk løpt litt.

Lærdom: ikke hør på mannfolk.

For jeg ble jo overtalt. Litt sur og muggen, men ikledd treningstøy dro vi av gårde. Timen startet med å jogge innover skogen. Bortover gikk fint. Så kom det en liten oppoverbakke. Og så en liten nedoverbakke. Og det ble for mye for låret. Mens de andre koste seg med raske intervaller og utfall nedover bakke, lusket jeg hjem.

Lærdom: lytt til kroppen. Og: man kan ikke få nok tigerbalsam.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

4 svar til Nyttig lærdom (full stans på gamle damer:)

  1. under opplæring sier:

    Dette høres ikke særlig godt ut må jeg si! :((((…… Men humrer litt for meg selv når jeg ser for meg dette tafatte sparket! 😉 tihi….. Håper det går fort over…..

    I dag har jeg nok gått på en rundstykke smell,og d var ikke lavkarbo oppskrift.Jentene skulle ha med seg besøk etter skolen i dag og jeg hadde masse mel rester i skapet og gjær i kjøleskapet… Blei da en stor rundstykke deig,m fullkornshvetemel,havregryn,grovbakst, litt hvetemel og litt fibrex og kruskakli…. Og jeg har spist ett par stykker(ikke spes.store da 😉 til hvert eneste måltid i dag,kun det….. ;( Jeg eeeelsker nybakt seddu….og blir faktisk like skuffet hver gang jeg prøver meg på lavkarbo bakst…..Det blir aldri i nærheten,og d har jeg liksom bare slått meg til ro med….Men når jeg da faller litt «av» m slik bakst,skal jeg da slenge på godt m fettholdig pålegg eller kjipe inn på det?Blir alltid litt i tvil når jeg får slike dager…..Smakte sååååå godt m smøreost og spekeskinke på,Åh…… Blir ikke mett da,det er bakdelen…sjesser bare på maaange fler! Usj….. *skamme seg*………..

  2. Mannen må straffe-massere låret ditt!

  3. Divamamma sier:

    Hahaha!!! Ser for meg scenarioet!! Huff.. Jaja, du fikk jo litt nyttig lærdom om ikke annet:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s