Vinner av iherb-konkurransen!

God morgen! Da har jeg trukket en vinner av iherb-konkurrransen, via random.org.

Først må jeg bare si at jeg er så takknemlig for at så mange deltok i konkurransen. Jeg har vært litt redd for at dere er lei av bloggen i det siste. Jeg føler kanskje at det har blitt flere innlegg med hverdagsprat enn trening, kosthold og helse, og litt mindre kommentarer i det siste. Men så var dere her likevel! Jeg har kjent på det hele helgen, takknemlighet for hver eneste deltager som tikket inn 🙂

Men vinneren dere, det ble under opplæring. Gratulerer så mye, det var jo artig at det ble deg. Nå trenger jeg en mail med ditt navn, adresse og telefonnummer, samt en ønskeliste 🙂

Meeeeen – dere som har fulgt meg en stund vet jo at det er vanskelig å bare trekke en vinner. Derfor trakk jeg også tre stykker via random som får en liten ting fra iherb i posten fra meg. De tre er simone i det kalde nord, Lina og gladerebarn (hva er vannkefirkorn?) Send meg fullt navn, adresse og telefonummer 🙂

Mail sendes til cbratli@yahoo.no

Takk for kommentarer om salongen, forresten. Den er kjøpt på Oasen Hageland her i Horten. Jeg vet ikke hvilket merke/ leverandør det er, og tror den er fjorårets modell. Forøvrig var jeg så utslitt etter planting og klipping av gress og ordning i hagen (og sesongens aller første allergianfall) at jeg sovnet rett etter Tojis framføring på lørdag. Stakkars, sisteplass var helt Ufortjent!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

14 svar til Vinner av iherb-konkurransen!

 1. Jill sier:

  Gratulerer til de heldige vinnerne! 🙂 iHerb har fantastiske produkter 🙂

  Jeg er enig i at Tooji havnet sist ganske så ufortjent. Men men.. Han tok det med et smil, og det er bra!

  Huffda, allergi på denne tida er noe herk.. Føler virkelig med deg.

  Ønsker deg, og alle andre også for den saks skyld, en fortreffelig dag!

 2. Birgitte sier:

  Elsker hverdagsinnleggene dine, Cecilie! Jeg, som veldig, veldig, veldig mange andre her er jo blitt helt avhengig av bloggen din. Har ofte dårlig samvittighet for at jeg ikke kommenterer oftere, er litt for ofte grarispassasjer, men energien strekker ikke alltid til. Men det betyr ikke at bloggen er dårlig, kjære deg!!

 3. under opplæring sier:

  Tuller du!!!!!!????? Jippiiiiiii! 😀
  Nei nå blei jeg hoppende glad her asså,gudd bedre! Satt med en spent klump i magen når jeg skulle sjekke hvem den heldige vinneren var! Hjelpes……trodde da virkelig ikke jeg kunne ha slik flaks…….?! hihi……hoho……weeeeeee!
  Men åssen gjør jeg detta da,sender info til den under den adressa di under kontakt? Og bare skriver d jeg kunne tenke meg?Har som sagt aldri vært inne på iherb før?

  Uansett,tuuuuusen ❤ takk !

 4. under opplæring sier:

  nei,så jo den adressen rett ovenfor her. ;)))))) får gå inn på i herb og se om jeg finner ut av noe da 😉

 5. Lina sier:

  Å nå ble jeg glad, tusen takk. Ha en fin dag!

 6. under opplæring sier:

  Prøver og trykke på mail adressen din,men ingenting skjer?

 7. -Marianne- sier:

  Kjære deg, Du har en stooor fanclub vet du..årstiden, travelhet..litt sol og uteliv, hurra! er nok faktorer som gjør at antall kommentarer går noe ned. Fint at en Iherb konkurranse kan vise deg at vi leser, leser og leser. Det er sikkert mange som kjenner på at man kan bli flnkere til å kommentere.

  Gratulerer til vinnerne. Jeg har som ofte ett spørsmål da jeg skal sende inn en bestilling til iherb i dag. Inspirert av 3 dager med sol i Trøndelag har jeg lyst til å kjøpe en solkrem. Har du noen tips, tenkte rundt faktor 15.
  Her har det vært noen timer med styrtregn og det er sikkert bra for de røde og kløende øynene mine..og forresten…er det noen som har funnet noe som funker i disse pollentider på Iherb?

 8. M23 sier:

  Gratulerer til vinnerne! Jeg må bare fortelle: I dagtidlig skulle jeg lage favorittfrokostsmoothien min. Den med bringebær, som du også har oppskrift på. Jeg gjorde klar alle ingrediensene, unntatt frosne bringebær, og hadde det i blenderen. MEN, jeg hadde glemt at ikke hadde igjen bringebær i fryseren! Krise! Kreativiteten min slo ut for fullt og det ble et nydelig resultat! Jeg vil kalle det for en Cocoacoffee smoothie ala Marie. Anbefaler deg å prøve denne!

  Oppskriften ble omtrent sånn:
  2 egg
  1ss kokosolje
  2 store ss kokosmelk
  1/3 avocado
  ca 2 dl kald sterk kaffe
  ca 2-3 ts kakaopulver
  1/2 ts vaniljeekstrakt
  ca 5 dråper stevia english toffee
  ca 3 dråper stevia vanilla
  2 ts sukrin
  5 isbiter
  Blend sammen og hell over i et stort glass. Strø kokosmasse på toppen og nyt umiddelbart 🙂

 9. LovelyLiller sier:

  Gratulerer til vinneren! ❤

 10. gladerebarn sier:

  Tjohooooo, tusen takk for ekstra-premie! Iherb-varer er alltid kjærkomment i posten!

  Vannkefirkorn er levende organismer som lager nydelig probiotisk drikke her på kjøkkenbenken. Ser ut som krystaller og består av ulike bakterie og soppkulturer – som produserer fermentert drikke. Vannkefir er nydlig tørstedrikk i sommervarmen, og ellers en forfriskende fordøyelseshjelper som bare smaker helt nydelig. Til og med barna elsker vannkefir, det kan vel rett og slett kalles en – tro det eller ei – sunn brus!

  Gleder meg til premie:-)

 11. Sanna sier:

  Jeg syns det er kjempefint å lese om hverdagen din! Leser bloggen din hver eneste dag; syns innlegg om mat og hverdag er de aller beste:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s