Superenkle liksomkjøttboller

Nemlig! Hvis du ser på kjøttbollene i salaten min, ser du kanskje at de er ganske deformerte? Det er nemlig ikke kjøttboller. Det er kyllingkjøttdeig lagt rett på ei fjæl og skåret i passe serveringsbiter. Deretter er de stekt i smør slik at de får saftighet og smak, samt krydret med litt chilikrydder, salt og pepper. Enkelt og kjempegodt!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Lunsj, Middagstips, Oppskrifter. Bokmerk permalenken.

5 svar til Superenkle liksomkjøttboller

  1. Jane Føllesdal sier:

    Disse testa jeg i dag!!!! De ble supergode!!! Tusen takk! Et spørsmål; jeg får ikke til å lage krem av kokosmelken!!! Hva er det jeg gjør galt? Den skiller seg, og ser bare ekkel ut! Kan du forklare nøye hva du gjør???
    Jane

  2. under opplæring sier:

    hei! Jeg har planer om muligens og lage lavkarbo vaflene dine i morra,fra boka di.Men når du skriver hjemmelaget mandelmel,vil d si at du bare finmaler de og thats it??? Ikke noe ligge til tørk o.l ????

  3. Kari sier:

    Åh, det va genialt, og så enkelt!:D Ungene elska dem, og jeg ble ferdig med middagen på et blunk;) Hadde bare fløtekokte grønnsaker til idag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s