Bootcamp!

Fine Marie på Trimhuset startet bootcamp-timer i dag. Jeg hadde litt lyst, veldig ikke lyst, turte ikke helt, men ville litt. Kjenner dere igjen følelsen?

Men så er det jo slik at når treningssenteret drar i gang timer eller tiltak jeg setter pris på, så må man jo sørge for at noen møter opp. Derfor dro jeg. Derfor, og fordi nettopp Marie er en av de som lager sånne timer jeg liker veldig godt.

Jeg har jo ikke trent styrke på noen uker, og det fikk jeg føle på. Det var nemlig ganske tungt, og jeg var ikke flink nok til å gi alt. Jeg skal skjerpe meg 🙂 Timen var lagt opp med korte løpeøkter, korte intervallløp opp bakke (auauau) samt styrke. Alt foregikk i skogen, og instruktøren hadde nok hatt befaring på området først. Veldig bra!

Vi har utført push-ups, spensthopp, burpees, bulgarsk utfall, gående utfall opp bakke (hjelpe meg, som det svei), ettbens knebøy på steingjerde og antagelig noe mer jeg har glemt. Timen var flott, helt midt i blinken. Jeg følte meg litt i døren av min manglende styrke i deler av programmet, men jeg har bare godt av dette. I tillegg får jeg jo mange tips til framtidige gymtimer… 😉

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

5 svar til Bootcamp!

 1. LovelyLiller sier:

  Kjenner til den følelsen ja! hørtes ut som en knall økt da! 😀 bra jobba!

 2. Marie sier:

  takk:) synes du var kjempesprek jeg. Og du var vel ikke det eneste som ble litt sliten..

 3. Henriette sier:

  God morgen!
  Den treningen var bare utrolig morsom, annerledes og slitsom! Synes det var super innsats fra mange spreke jenter jeg😃

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s