Jeg øker!

– antallet løpte meter i barfotsko, altså. Jeg har løpt en nydelig tidlig formiddag-runde. Jeg løp jo 2 k i de nye skoene på fredag, og spurte på barefootshoes sin facebookside om jeg kunne fortsette å øke når alt kjennes bra. Det kunne jeg, men må passe på akillessenen.

Dermed ble det hele 4,6 kilometer i dag, og det føltes helt supert i beina. Jeg løper litt og forsiktig foreløpig,  og dermed også sååååå saaaaaaaaakte. Men det er problemfritt å løpe, og det gjør meg så hoppende glad!

Nå er det bare å hive seg rundt, jeg skal lage dessert til grilling i ettermiddag og på sykkeltur med gjengen min. Ha en nydelig dag, i kveld skal jeg blogge om paleo-utfordringen min.

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Jeg øker!

  1. Jane sier:

    Årh hvor jeg glæder mig til at få mine nye løbesko og komme i gang igen! Weeeh…!!

  2. Catrine sier:

    Du liker jo å løpe til vanlig også, men jeg blir likevel veldig fristet til å prøve slike sko! Du får det til å høres så deilig ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s