Sunne saker – tips om nettbutikk

Sunne saker er en nettbutikk med fokus på økologiske og naturlige matvarer og helserelaterte produkter. Anne som driver butikken er kostveileder og skriver om seg selv på siden sin:

I 2001 kom jeg på sporet av riktig ernæring: Stabilt blodsukker, naturlig mat, naturlig fett i riktig balanse og etter hvert fri for melk og gluten. Da jeg gradvis la om kostholdet opplevde jeg at kroppen ble sterkere, energien økte på og vekten ble normal og stabil.

Når jeg gjør erfaringer på egen kropp og i tillegg ser mønsteret gjentar seg hos mange andre blir jeg trygg på at dette stemmer. Å lytte til egen kropp er den beste måten å finne ut hva den trives med. Min tanke bak «Sunne Saker» er å gjøre det enkelt og trygt å handle sunt.

Har selv erfart utfordringen med å finne sunne matvarer i butikker og på nettet. Lange varedeklarasjoner og vanskelige ord kan gjøre det vanskelig å vite hva maten egentlig inneholder. Jeg har gjennom mange år jobbet med å finne sunne og velsmakende basisvarer, nå er dette samlet i «Sunne Saker».

Jeg synes det er så flott når ildsjeler skaper noe eget med utganspunkt i det de brenner for. I denne nettbutikken er varene som er tatt inn nøye vurdert, slik at kundene vet at alle varer er av god kvalitet, økologiske, melke- sukker- og glutenfrie. Det eneste produktet med melk i, tror jeg er bakeboka mi 😉

Jeg tror nesten jeg må vise produktkategoriene:    

PS: nettbutikken kan også besøkes i Fredrikstad. Dette er ikke betalt annonse, kun tips om en nettbutikk jeg liker selv.  

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s