LANGHELG!

Mmmm! Halve arbeidsstyrken har fri i dag, hørte jeg i dag morges. Da håper jeg dere storkoser dere! Jeg syntes det var helt nydelig å legge seg i går og vite at vi alle skulle ha fri i dag. Mira og jeg er like tidlig oppe uansett, men det er en annen ro når man ikke skal noe.

Jeg håper dere hadde en flott dag i går! Det hadde virkelig vi. Tettpakket, men utrolig hyggelig. Jeg rakk ikke innom kommentarer eller bloggen, men men. Sånn er det av og til. Vi var ikke hjemme før sent på kvelden, og da var jeg så trøtt.

Nå skal vi ut og nyte solen. Senere i dag må vi kanskje spise litt kakerester? Gårsdagens kaker ble iallfall helt nydelige. Mmmm:

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

3 svar til LANGHELG!

 1. Rannveig sier:

  Jeg lagde denne kaken i går- yummy!!! Heldigvis syntes resten av familien at den var for «sur» (for meg betyr det masse naturlig smak bær – uten sukker) så det blir mer på meg. Skal ta med meg i bursdagsbesøk i morgen. TUSEN TAKK for oppskriften, fine du!!!

 2. LovelyLiller sier:

  Mmm så ut som du disket opp med mye godt 🙂

 3. Lissi sier:

  Ååå, den ostekaken så kjempegod ut 🙂

  Jeg er på jobb idag, men skal snart trene før jeg skal hjem for så hjem til en kollega ikveld. Mannen har tatt med våre to gutter + hund på campingen, og jenta vår er med ei venninne til Drammensbadet og skal sove hos mormoren og morfaren sin inatt. Det betyr at jeg har HELE huset for meg selv til imorgen og gleder meg til å sove helt alene (eller gruer meg forresten litt til akkurat det da…) og sove til jeg våkner helt av meg selv imorgen. Det er jo over 12 år siden sist…. Må nyte det 🙂

  Imorgen engang setter jeg og jenta vår også kursen mot campingen -håper på fint vær, og planene er bare å gå litt tur, slappe av, grille og kose oss 🙂 Blir min aller første overnatting på campingen da.. Gru-gleder meg litt til det og 😉

  Nyt helgen søteste Cecilie!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s