Jeg har testet de nye løpeskoene!

Yeah, baby! Mine nye løpesko med kun 3 mm såle er testet. Jeg har lovet meg selv å følge rådene om å starte veldig forsiktig. Jeg startet dermed med å løpe en kilometer.

Hvordan skoen føltes? Veldig god. Jeg løp sakte (jeg løper bare sakte, kremt…) og fokuserte på å komme fram på tåballen. Jeg kjente underlaget forholdsvis godt, men jeg likte det. Etter den lille kilometeren gikk jeg en god stund, for så å tøye leggene til sist. Det eneste stedet jeg kjenner det litt nå, er i selv tåballen.

I denne artikkelen på Fitnessbloggen, kan du lese mer om å starte rolig. Artikkelen omtaler tåsko, det er ikke mine. Mine sko er en mellomting mellom en dempet løpesko og barfotløping. Jeg gleder meg til neste lille løpetur, dette er kjempespennende, synes jeg. Men jeg har allerede trasket et par mil i skoene, og føttene mine stortrives i de. Jeg har disse skoene:

Skoen heter Inov8 F-lite. Den er nå på vårsalg hos Barefootshoes, til kun 999,-

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Tips. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s